Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nadia Ciurlin, infectată cu noul coronavirus. Mesajul acid al jurnalistei la adresa autorităților: “DSP Ilfov m-a sunat abia azi, 5 zile le-a luat! Am trecut prin iad”

Nadia Ciurlin a fost diagnosticată cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu șase zile, potrivit declarațiilor sale. Imediat ce a aflat vestea tristă, ea s-a izolat acasă, unde a urmat sfaturile medicului de familie. Un reprezentant de la DSP Ilfov a sunat-o la aproape o săptămână de când a aflat că este infectată ca să-i comunice rezultatul testului, iar felul în care a fost gestionată situația ei a făcut-o pe jurnalistă să răbufnească pe Facebook.

Nadia Ciurlin, testată pozitiv cu noul coronavirus

Cunoscută pentru emisiunile de la B1, Nadia Ciurlin a mărturisit în mesajul publicat în urmă cu câteva ore bune că, în prezent, se simte mult mai bine, însă, stările prin care a trecut de când s-a infectat au fost unele infernale. În finalul postării, vedeta i-a îndemnat pe apropiați, dar și pe prietenii virtuali să se protejeze cât pot de virusul invizibil. Totodată, ea și-a arătat nemulțumirea față de modul în care și-au făcut treaba angajații de la DSP Ilfov în cazul său.

“Am fost diagnosticată și eu cu COVID-19. Conform buletinului de analize, testul meu e pozitiv de pe 30 octombrie, dar DSP Ilfov m-a sunat abia azi, 3 noiembrie, să mă bage în carantină. 5 zile le-a luat să dea un telefon prin care să comunice un rezultat pozitiv. În timpul ăsta eu puteam îmbolnăvi zeci de oameni, dacă nu mă autoizolam din proprie inițiativă. Acum aștept să mă verifice cu poliția, când deja încep să nu mai fiu contagioasă. Altfel, acum mă simt bine, dar am trecut prin iad. Feriți-vă cât puteți de virusul ăsta, e cât se poate de real și de devastator!”, a scris Nadia Ciurlin pe contul său oficial de Facebook.

Jurnalista Nadia Ciurlin a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu șase zile © Facebook

Află și: Nelu Tătaru, despre felul în care se realizează testele COVID în țară. A explicat de ce în unele județe sunt raportate puține cazuri de coronavirus

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Nadia Ciurlin a fost copleșită de numărul mare de mesaje pozitive primite. Jurnalista a devenit mămică pentru prima dată anul trecut; mai exact fiul său a venit pe lume pe 4 august 2019.

Nu rata: Cinci regiuni din Italia, în carantină pentru o lună. Care sunt regulile impuse de premierul Giuseppe Conte în zonele roșii

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *