Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă: „Mulţumesc pentru iubire”

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret.

Lucrurile stau total diferit, însă! Lora a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată. Povestea este despre doi îndrăgostiți care au pus orgoliul mai presus de iubirea lor.

Artista a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările clipului, una neagră şi una albă. Conceptul îi aparţine Lorei, care nu de puține ori a transpus în videoclipurile sale dualitatea alb-negru.

Așa că fanii mai au de așteptat până Lora și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului. Până una alta, însă, ei o pot admira pe artista lor preferată în cel mai recent videoclip, în care apare în rochie de mireasă.

”Mulțumesc pentru iubire. 🖤🤍, a scris Lora în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

Lora, în rochie de mireasă la filmările celui mai nou videoclip

Lora a lansat piesa ”Dacă dragostea”

Lora a lansat una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârșitului de an. ”Dacă dragostea” este o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, în care artista cântă despre durere și vindecare.

”Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?”, a declarat Lora.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *