Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dan Bittman nu adoptă în realitate “modelul suedez”. Cum l-am filmat după ce și-a terminat antrenamentul de tenis

Liderul trupei Holograf și-a pus lumea-n cap după ce și-a exprimat părerea despre măsurile luate de autorități în pandemie. Deși, recent, a lăudat Suedia, unde masca e opțională, Dan Bittman nu adoptă, în realitate, ”modelul suedez”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu celebrul rocker.

A devenit cel mai comentat om al momentului, după declarațiile făcute la „Gândul Live”, legate de pandemia de coronavirus, dar, cu toate acestea, Dan Bittman se conformează măsurilor de izolare a virusului SARS-CoV-2. Mai nou, în emisiunea lui Marius Tucă, Dan Bittman a spus: „În Suedia, masca e opţională. Noi nu luăm decât lucrurile rele”. Cu toate acestea, solistul este mult mai prudent în fapte decât în vorbe.

Dan Bittman, regulamentar, cu mască

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Dan Bittman în zona parcului Herăstrău, când tocmai părăsea unul dintre terenurile de sport. După o partidă de tenis, liderul trupei Holograf s-a echipat de oraș și a luat-o, la pas, către mașină.

Înainte de a ieși pe poarta complexului sportiv, Dan Bittman și-a așezat corespunzător masca de protecție, accesoriul pe care îl blama în urmă cu doar câteva zile. Astfel, artistul demonstrează că se supune normelor impuse de autorități. (CITEȘTE ȘI: CUM L-AM FILMAT PE LIDERUL HOLOGRAF DUPĂ CE A SPUS: “SĂ DEA DUMNEZEU SĂ MOR ȘI EU DE COVID”)

Deși critică purtatul măștii, Dan Bittman se conformează măsurii impuse de autorități

”Dacă ies pozitiv, mă tratez”

„Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț. Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de COVID cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat.

Eu zic să ne protejăm ca specie, dar să avem mintea la noi, să luăm exemplele coerente și bune. Aici informația nu mai există în România, decât cea care trebuie să fie”, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Dan Bittman contestă măsurile autorităților, dar poartă mască

Critici dure la adresa Guvernului

Mai mult, Dan Bittman a vorbit și despre Guvern și, mai ales, despre normele impuse în contextul epidemiologic din România. „Ne-a zis președintele Iohannis… Avem 700 de paturi la ATI… Unde e rușinea? Eu sunt șomer de lux de nouă luni de zile, stau pentru că niște dobitoci ne conduc. M-am săturat, e dreptul meu să mă satur?

Vorbesc de oameni care s-au testat. Eu m-am testat de trei ori, sunt negativ, am mers printre oameni, trebuia să iau COVID-ul ăsta de un milion de ori. Pot să port mască unde se cere, dar unele lucruri sunt absurde și trebuie să se termine pentru totdeauna. Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”, a mai spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Discursul artistului a continuat în aceeași manieră și în zilele următoare. Într-una dintre intervențiile sale, rockerul a amintit că în Suedia poartă mască doar cine vrea.

„Cârciumile sunt deschise până la o anumită oră. Lumea nu poartă mască, e opţional, fiecare poartă dacă vrea, dar în principiu nu se poartă mască şi aşa mai departe. Şi la fel e în foarte multe ţări de unde noi nu luăm decât lucrurile rele să le prezentăm ca să înfricoşăm populaţia României. Hai să fim serioşi! De ce?”, s-a întrebat Dan Bitman în emisiunea lui Marius Tucă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *