Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Câștigătorul Masked Singer și-a trecut în revistă cârciumile din Centrul Vechi, la bordul unui Mercedes CLS 400 de 60.000 €

Mugur Mihăescu tocmai a câștigat noul concurs apărut în showbiz-ul românesc, Masked Singer, dar nu se poate bucura de reușită așa cum și-ar dori. Pandemia îi dă mari bătăi de cap, pentru că autoritățile vizează o suspendare a domeniului HoReCa, fix acolo unde simpaticul actor țintise, cu succes, în urmă cu mai mulți ani. Cele câteva restaurante pe care le are îi aduc lui Mugur venituri consistente, doar că vremurile actuale sunt tare nesigure. CANCAN.RO l-a întâlnit pe vestitul polițist Garcea într-un adevărat tur de forță de la locuința lui din Pipera și până la pub-urile încă productive și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Tur de forță a făcut vestitul Mugur Mihăescu, omul care îmbină perfect showbiz-ul cu afacerile. A plecat de la vila lui din Pipera țintă spre pub-urile pe care le deține în Centrul Vechi al Capitalei și nu s-ar spune că-i merge chiar așa de rău, deși pandemia de coronavirus este în floare. Mercedesul CLS 400 de aproximativ 60.000 de euro pe care l-a ”călcat” din curtea-i largă a casei nu-i o piesă ce trece neobservată și dovedește că fostului Garcea îi merge, încă, bine.

„Inspecția” din Centrul Vechi

Așa i-a mers și pedala până aproape de locul unde distracția este la ea acasă pentru bucureșteni, chiar și în aceste momente grele, adică Centrul Vechi. A găsit loc de parcare, dar nu chiar prin preajma pub-urilor pe care le deține, Party Room şi Kilkenny.

Mugur Mihăescu și-a parcat Mercedesul de 60.000 de euro în Centrul Vechi, aproape de pub-urile lui

Și cu cine avea să se întâlnească fix în fața Teatrului de Comedie? Celebrul actor George Mihăiță i-a ieșit în cale și, imediat, i-a amintit de ceva de care Garcea probabil uitase. Două replici a schimbat cu marele actor, care s-a retras în treaba lui, în timp ce Mugur Mihăescu a revenit la mașină, a deschis portbagajul, de unde a luat mai multe costume de scenă, pe care le-a dus la teatrul din apropiere. Probabil, așa fusese învoiala între cei doi, iar Mugur s-a conformat.

După ce a rezolvat cazul, a reușit să ajungă, în sfârșit, la destinație, la una dintre cele două cârciumi ale lui din Centrul Vechi. Fostul membru al trupei Vacanța Mare are și un alt pub, St. Patrick Irish, singurul din România construit după adevăratul concept de Irish Pub, inaugurat în 2009.

Afaceristul Garcea a acuzat Guvernul de „asasinarea economică a României”

Om de afaceri în domeniul HoReCa, Mugur Mihăescu a fost printre cei care au acuzat autoritățile de ”asasinarea economică a României”, atunci când s-a pus problema închiderii restaurantelor. Fostul membru al grupului Vacanța Mare, atunci personajul Garcea, i s-a adresat lui Ludovic Orban, printr-un filmuleț postat pe pagina lui de Facebook. ”Domnule Orban, vă cunosc, ştiu că sunteţi un tip ale cărui intenţii sunt dintre cele mai bune. De aceea, vă rog din tot sufletul meu, opriţi asasinarea economică a României. Ceea ce se întâmplă astăzi, domnule Orban, contrazice orice fel de raport ştiinţific. HoReCa este pe ultimul loc în toate rapoartele ştiinţifice în ceea ce priveşte împrăştierea virusului. 

Mugur Mihăescu s-a întâlnit cu actorul George Mihăiță, lângă Teatrul de Comedie

Ştiţi bine că atunci când am deschis prima oară restaurantele şi am respectat regulile pe care dumneavoastră le-aţi impus, de bună credinţă, ştiţi bine că în acel moment numărul de cazuri a stagnat, nu era în creştere, ci a explodat odată cu întoarcerea oamenilor din vacanţă, cu începerea şcolilor, a explodat şi mai abitir odată cu ieşirea masivă a electoratului la vot.

Vă felicit pentru rezultatul obţinut, dar ceea ce faceţi dumneavoastră sau dacă daţi girul acestor indivizi care vor să ne asasineze, gândiţi-vă că asasinaţi un milion de oameni care lucrează împreună cu familiile lor, mai mult sau mai puţin, în domeniile afectate. Un milion de oameni care s-ar putea să voteze pe alţii şi sincer, mie unul nu mi-ar conveni, pentru că mai degrabă prefer nişte ministere care îşi fac treaba, cum este Ministerul Economiei”, a fost discursul lui Mugur Mihăescu. (NU RATA: MUGUR MIHĂESCU RECUNOAȘTE CĂ ÎI PLAC FEMEILE. „ÎNSURAT NU ÎNSEAMNĂ ÎNGROPAT!”)

„Nu am luat modelul Suediei…”

„Opriţi asasinarea, domnule Orban! Opriţi asasinarea HoReCa! Poate dumneavoastră vreţi să faceţi ceva ca să opriţi acest număr mare de cazuri. Nu aceasta este metoda, s-a dovedit peste tot în lume că nu ţine treaba asta. Nu este normal de 9 luni aceleaşi plăci asurzitoare să le auzim de la Arafat şi Tătaru. Aceleaşi plăci: spălaţi-vă pe mâini, puneţi-vă mască. Gata! Am înţeles!

Mugur Mihăescu a câștigat „Masked Singer”

Asta facem, ne spălăm pe mâini, punem mască, dar asta nu a scăzut epidemia în nicio ţară din lumea asta. Nu am luat modelul Suediei, care nu mai are epidemie. Noi ce facem? Ne asasinăm ţara”, a mai spus contestatarul Mugur Mihăescu. (CITEȘTE ȘI: SE ÎNCHID RESTAURANTELE, CINEMATOGRAFELE ȘI TEATRELE DIN BUCUREȘTI. CÂT TIMP ESTE VALABILĂ RESTRICȚIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *