Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Augustin Viziru de la Ferma vrea cu orice preț să câștige marea finală. “Cine o să fie cu mine în barcă, o să-l protejez”

Aseară, telespectatorii s-au bucurat de începerea săptămânii matriarhatului! După un duel de fermier-șef în care au luptat patru concurente, Anna Lesko a reușit să câștige cea mai importantă funcție din casă și a decis regulile pentru următoarele zile.

Cum această victorie a condus la reîntregirea unor vechi alianțe în casă, între Anna, George și Andrei, Augustin Viziru este tot mai atent la modul în care le poate încurca planurile.

Ce se va întâmpla miercuri seară

În această seară, el va decide să abordeze o concurentă pentru a o convinge să fie de partea lui: “Cine o să fie cu mine în barcă, o să-l protejez”, spune el!

Deși lucrurile par că se liniștesc, Ana Maria Ababei este tot mai dezamăgită de faptul că cei pe care-i considera prieteni și coechipieri par să o înstrăineze tot mai tare.

După ce va trece printr-o mică accidentare, ea se va simți tot mai singură și va trage o concluzie dureroasă pentru acest punct al jocului: “O lecție importantă pe care am învățat-o: Ai grijă la omul pervers!”

Diseară, fermierii vor avea parte de cea mai importantă licitație a acestui sezon! Mihaela Rădulescu le va propune o serie de elemente pe care aceștia le vor putea cumpăra cu banii achiziționați din misiunile realizate până la acest moment. Cât vor licita și ce obiecte vor atrage atenția concurenților, aflăm curând!

Deși stăteau liniștiți, crezând că mai este până la ziua duelului, fermierii se vor confrunta cu un nou șoc când Mihaela îi va cere Annei Lesko să aleagă pe cine trimite în lupta pentru eliminare.

Decizia și ceea ce vor afla despre următoarea confruntare o vor face pe Andreea Antonescu să declare: “Eu v-am zis că aici ne surprinde totul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *