Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Țurcașiu se relansează în muzică, după mai mulți ani de pauză: “O piesă nouă în curând! Autorul textului rămâne secret”. Cine e artistul celebru care o ajută în carieră | FOTO

Anca Țurcașiu se pregătește să se întoarcă pe scena muzicii din România și nu numai! Anunțul oficial a fost făcut chiar de artistă, iar apropiații și fanii au felicitat-o și i-au transmis multe gânduri pozitive. Potrivit mărturisirilor cântăreței, la piesă de relansare a colaborat cu artistul și compozitorul Ovidiu Cernăuţeanu.

Anca Țurcașiu revine pe scena muzicii, după mai mulți ani de pauză

La 50 de ani și după doar câteva luni de la divorțul dureros de medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu muncește din greu pentru revenirea pe scena muzicală din țara noastră, dar și pe cea de peste hotare. Surpriza a fost dezvăluită prin intermediul a două fotografii în care apare alături de muzicianul Ovidiu Cernăuţeanu.

“Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten și o piesa nouă în curând. După mulți ani de repaus, o revenire sperăm noi în forță. Autorul textului rămâne secret. Aveți vreo idee cine ar fi?” este mesajul scris de cântăreață pe contul ei de Facebook, dar și pe cel de Instagram, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Nu rata: Ce a făcut Anca Țurcașiu acum 10 ani, iar după divorț a repetat: “Asta e în avanpremieră! Restul urmează cât de curând”

Citește și: Anca Țurcașiu, primele declarații după ce l-am filmat pe ex-soțul ei cu noua iubită: “Nu am…”

Anca Țurcașiu, sprijinită în viață de un mentor

În legătură cu dezvoltarea personală, îndrăgita artistă a spus într-un interviu mai vechi: “M-am documentat, am citit, am şi un mentor. E cineva care nu mai trăieşte, dar care a scris nişte cărţi minunate. Am început să văd altfel lucrurile, am înţeles cine suntem cu adevărat şi cine putem fi. Noi suntem singurii noştri stăpâni, să facem ce vrem pe acest pământ în singura viaţă pe acest pământ. Singura de care suntem conştienţi. De prezent, de aici. Eu sunt un om care trăiesc în prezent: azi, acum, aici!”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *