Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actrița Eugenia Șerban a vorbit despre relația cu fiul ei. Lorans Bataineh are 27 de ani. “L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani”

Eugenia Șerban a fost invitată astăzi în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”.  Actrița a vorbit despre cine i-a fost alături în cele mai grele perioade din viața ei, dar și despre ce fel de relație are cu fiul ei, în vârstă de 27 de ani.

”Sunt foarte bine. (…) M-am operat o singură dată de cancer, într-adevăr de două ori. S-a întâmplat anul trecut în august.

Am mai avut niște operații ușoare de făcut între timp. Sau, mă rog, ușoare pentru mine, față de ce a fost. Sunt perfectă, întreagă, bine, sunt sănătoasă. Dacă aș și juca în perioada asta, ar fi și mai bine”, a început actrița

”Când ți se întâmplă să te îmbolnăvești, găsești putere în tine, mai ales când iubești viața și eu iubesc viața”, a mai spus vedeta.

Eugenia Șerban este mama lui Lorans Bataineh, în vârstă de
27 de ani. Tânărul locuiește în prezent cu iubita lui.

”Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut.

Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape, dar ei stau amândoi.

La mine vin pentru că trebuie să-și ia mâncărica făcută de mama”, a mai adăugat artista.

Întrebată de Adela cine i-a mai fost alături, actrița a continuat: ”În primul rând familia, mama, surorile. Prietenii apropiați, o parte dintre ei. O parte au revenit când au văzut că m-am făcut bine”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *