Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Valeria Lungu, pusă la zid de internauți. Ce i-a supărat pe urmăritorii blondinei. „Mă doare sufletul când mă chinui și unii sunt atât de răi”

Valeria Lungu este una dintre cele mai active prezențe din mediul online. Tânăra din Republica Moldova a adunat o mulțime de urmăritori care așteaptă zilnică se vadă ce mai postează frumoasă blondină. Însă, uneori astrele nu se aliniază, iar Valeria este taxată aspru de către internauți.

Recent, Valeria Lungu a intrat pe radarul negru al urmăritorilor din mediul online, care au pus-o la zid, iar comentariile răutăcioase au fost specialitatea zilei. Se pare că totul a pornit de la o inițiativă a tinerei care nu a fost primită bine de o parte dintre urmăritori. (CITEȘTE ȘI: L-AM DESCOPERIT PE IUBITUL SECRET AL “REGINEI TIKTOK-ULUI”)

Pentru că primește des numeroase întrebări despre filtrele și aplicațiile pe care le folosește să își editeze pozele, Valeria a decis să facă un curs online pentru cei interesați, în care să își dezvălui micile secrete. Lucru ce i-a supărat pe internauți a fost faptul că blondina a decis să ofere „lecțiile” online contra cost, iar asta i-a revoltat pe unii dintre urmăritori.

„Ai luat-o razna…Nu mai ai bani și te-ai gândit să ceri pe poze editate? Nu îți e rușine? ”sau „Am și eu aplicații mai bune decât ale tale, dar nu fac ceea ce faci tu. E foarte urât”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Valeria de la internauții revoltați.

„Mă doare sufletul”

Valeria Lungu s-a arătat mâhnită de reacția urmăritorilor din mediul online și a încercat să le explice internauților de ce a hotărât să i-a această inițiativă. (VEZI ȘI: FOSTA “NORĂ” A LUI ALEX VELEA S-A COMBINAT CU UN “TIKTOKER” DE MARE SUCCES. AVEM PRIMELE IMAGINI CU EX-IUBITA LUI LINO GOLDEN ȘI NOUL PARTENER)

„Eu încerc să vă ajut și să fac un curs util pentru toată lumea…și voi săriți în capul meu. Mă doare sufletul când mă chinui și unii sunt atât de răi că de ce nu e tot gratis! Pentru că eu la rândul meu muncesc să îți dau toate aceste informații în 40 de min. Nu te pun să cauți sau să cerșești preseturi sau aplicațiile.”, a fost răspunsul Valeriei Lungu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *