Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prima declarație a Oanei Zăvoranu după ce Pepe a anunțat divorțul de soția lui. „A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi”

Oana Zăvoranu a avut prima reacție după ce Pepe a anunțat că divorțează de soția lui, după 8 ani de căsnicie. Vedeta a transmis un mesaj în stilu-i caracteristic, pe contul de socializare.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău!

De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis :

„Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate’. Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi.

Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o
icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când.

Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă’. Să se „înpece’. Să nu mai „fuge’ de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece’. Ăsta este mesajul meu!’, a declarat Oana, potrivit VIVA!

Oana și Pepe au trăit o frumoasă poveste de dragoste în trecut, însă cei doi s-au despărțit, atunci când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *