Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe și Raluca Pastramă divorțează. Anunțul a fost făcut de artist. „Nu am avut încotro. A vrut să pună punct relației”

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe și formau un cuplu de invidiat. Se pare că cea care a luat decizia a fost chiar soția artistului.

Anunțul a fost făcut de Pepe chiar pe canalul său de YouTube, potrivit Cancan. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța.

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând.

Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea.

Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

“Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *