Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care soția lui Pepe a refuzat să mai apară în presă. Raluca, mai sinceră ca niciodată. „Aș avea multe de spus”

Raluca și Pepe au fost căsătoriți timp de 8 ani, iar acum, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri. Recent, invitată în emisiunea online de pe YouTube pe care o moderează soțul ei, Raluca a făcut o serie de confesiuni neșteptate.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu.

Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a mărturisit Raluca Pastramă.

De vină pentru reținerile frumoasei brunete ar fi chiar
câteva interviuri pe care lea oferit și în care cuvintele ai ar fi fost scoase
din context.

„Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le
împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc.
Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.

Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine.

De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a mai adăugat Raluca Pastramă, potrivit Wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *