Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini cutremurătoare la Viena! Un trecător este împușcat de terorist VIDEO

Capitala Vienei a fost, luni seara, ținta unui atac terorist! Din primele imformații, o persoană a fost ucisă, iar alte 15 rănite, între care și un polițist. Imaginile surprine de camerele de luate vedere de pe o stradă sunt cutremurătore. Un bărbat este împușcat de unul dintre teroriști. 

Autoritățile au anunțat, marți, la prima oră, că ar fi vorba despre o persoană ucisă, din rândul civililor, dar și de o alta din rândul teroriștilor. Alte surse spun însă că ar fi vorba chiar de șapte oameni care au fost omrâți în atacul terorist declanșat în cel puțin trei locații din centrul Vienei. (CITEȘTE ȘI: ATAC TERORIST LA VIENA! OAMENII AU FOST VÂNAȚI PE STRĂZILE DIN CENTRUL CAPITALEI AUSTRIEI VIDEO)

Imagini cutremurătoare la Viena! Un trecător este împușcat de terorist

O înregistrare iese, însă din tipare! Un bărbat a fost executat, pe stradă, de unul dintre terorist. Civilul încearcă să se ascundă, dar este secerat de o rafală de gloanțe. Apoi, teroristul, care se întoarce, mai trage un foc asupra victimei, de data aceasta cu un pistolet, pentru a se asigura că a omorât-o. Numărul atacatorilor ar fi 10, iar 4 au fost capturați. Totodată se vorbește despre luare de ostatici în 3 locații, un hotel, un restaurant japonez și un magazin. Au mai fost confirmate moartea unei persoane şi rănirea gravă a altor câteva, printre care un ofiţer de poliţie, conform unei postări pe Twitter a poliţiei din Viena. (NU RATA: Scandal uriaș la IPJ Giurgiu după ce șeful Poliției Rutiere a fost schimbat peste noapte. Polițiștii rutieri ies în stradă, în semn de protest)

Echipaje ale serviciilor de urgenţă din Viena au raportat mai mulţi morţi şi răniţi.„Din punct de vedere numeric nu putem oferi o cifră exactă, suntem încă în procesul de a obţine o imagine de ansamblu”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă, potrivit APA.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *