Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce s-a întâmplat la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, în 2012. Gestul făcut de Andra care aduce ghinion

După o căsnicie de opt ani, Pepe și Raluca Pastramă au decis să își spună adio. Cei doi au anunțat că relația lor a ajuns la final, iar acum sunt în pragul divorțului. Nimeni nu se aștepta la această separare, mai ales că cei doi nu au dat semne că ar avea probleme în cuplu.

Însă, cei superstițioși ar putea spune că relația lui Pepe și a Ralucăi a fost sortită eșecului încă din ziua nunții. O tradiție veche spune că la nuntă, persoanele apropiate mirilor, de sex feminin, nu trebuie să poarte rochii negre în ziua nunții. De la nașă, la domnișoare de onoare vestimentația neagră trebuie scoasă din calcul. (CITEȘTE ȘI: CE AVERE AU DE ÎMPĂRȚIT RALUCA ȘI PEPE DUPĂ OPT ANI DE CĂSNICIE. SUMA ESTE IMPRESIONANTĂ)

Astfel, conform superstiției, căsnicia lui Pepe a fost presărată cu ceva ghinion încă din prima zi. La nunta celor doi, chiar Andra, cea care le-a fost nașă a purtat o rochie complet neagră. Potrivit superstiției această alegere aduce ghinion în relația tinerilor căsătoriți, funcționând după principiul pisicii negre.

Pepe și Raluca au ajuns la divorț

Anunțul despărțirii a fost făcut de Pepe chiar pe canalul său de YouTube. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța. Totul se va întâmpla în termeni amiabili, de dragul copiilor. (VEZI ȘI: PEPE DIVORȚEAZĂ DE RALUCA! “NU AM AVUT ÎNCOTRO. A HOTĂRÂT SĂ PUNĂ PUNCT RELAȚIEI”)

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni…

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe, în clipul postat pe YouTube.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *