Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce motive a avut Raluca Pascu să depună actele de divorț? Ea și soțul său nu se simt pregătiți să vorbească, dar, în trecut, Oana Zăvoranu s-a confesat: “Pepe m-a bătut”

“Ce motive a avut Raluca Pascu, soția lui Pepe, să depună actele de divorț?” – este una dintre principalele întrebări pe care le au în suflet apropiații fostului cuplu, dar și fanii lor. Cântărețul a subliniat în timpul declarațiilor despre încheierea mariajului că nu există un motiv major, real și că el și mama fetițelor sale au încercat să repare ce era de reparat, dar eforturile lor au fost în zadar. Pe de altă parte, unii dintre susținătorii lor și-au reamintit de confesiunile cutremurătoare ale fostei soții… Oana Zăvoranu l-a acuzat pe Pepe de violență domestică în urmă cu șase ani.

Nu rata: Oana Zăvoranu, primele reacții după ce Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pascu. Actrița din Sacrificiul a făcut noapte albă | FOTO

Ce motive a avut Raluca Pascu să depună actele de divorț?

Pepe și Raluca Pascu au reușit să își construiască o familie frumoasă, au trăit numeroase împliniri personale și profesionale… au afaceri care merg bine chiar și în perioada pandemiei. Potrivit afirmațiilor făcute de cântăreț, relația cu soția sa a fost una destul de încercată și, se pare că, la un moment dat, a urmat și un declin în căsătoria lor, pe care nu au reușit să-l gestioneze astfel încât să meargă pe același drum în viață.

“Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. (…). Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. (…).”, a dezvăluit Pepe pe filmarea făcută publică în miez de noapte.

Cunoscutul artist a mai spus că divorțul va fi unul la notar și că va păstra o relație armonioasă cu Raluca pentru cele două fetițe superbe pe care le au împreună. De altfel, cei doi foști parteneri se văd zilnic și Maria și Rosa stat atât în casa tatălui, cât și la noul domiciliu al mamei.

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe Pepe de violență în timpul mariajului care a durat 7 ani

În timpul unor declarații, Oana Zăvoranu a susținut că Pepe devine violent atunci când bea şi că agresat-o fizic de mai multe ori în timpul celor șapte ani de căsnicie. Querida a divorțat de celebrul cântăreț în urmă cu nouă ani și, în prezent, ea este căsătorită cu Alex Ashraf din 2017.

“Nu știti cum este el în realitate, nu știți cum este când e beculețul aprins sau când e stins. Am fost lovită de mai multe ori de Pepe și, culmea, și cu martori. Omul este violent, este dement când este beat”, a declarat fosta soție a artistului într-un interviu mai vechi, potrivit wowbiz.ro.

În clipul de mai jos aveți toate mărturisirile făcute de Pepe când a anunțat separarea definitivă de Raluca Pascu; vlogul a fost publicat noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pe contul său de YouTube și, după cum puteți observa în vocea lui se simte foarte multă durere.

Vezi și: Soția lui Pepe rupe tăcerea după nouă ani. “Presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”

Descoperă și: Pepe, dezvăluiri incitante despre relația cu soția lui! Ce promisiune intimă a primit Raluca de la celebrul cântăreț

Raluca a devenit soția lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *