Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viviana Sposub a izbucnit în lacrimi și i-a făcut o declarație de dragoste lui George Burcea, în fața tuturor. „Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită”

Multe lacrimi au curs atunci când Viviana și-a făcut bagajul pentru a pleca din Fermă, dar cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i lase un mesaj lui George Burcea, care încă se afla la spital.

Viviana a pierdut duelul pentru fermierul săptămânii, în favoarea Anei Maria, iar duelul a fost unul cu eliminare, așa că bruneta trebuia să părăsească Ferma.

Printre lacrimi, ea i-a transmis un mesaj de dragoste lui George Burcea. „Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase.

Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!”, a spus vedeta PRO TV.

George Burcea s-a retras din competiție

Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permite să își desfășoare activitățile obișnuite în Fermă și pentru că Viviana a fost eliminată, dar ar putea continua concursul, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă. 

După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiîntâlnit până acum în Ferma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *