Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noi declarații ale lui George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan. Cine ar fi sfătuit-o pe artistă să cheme poliția

George Burcea a vorbit din nou, într-un interviu recent, despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul susține că fosta sa soție a fost sfătuită de o „prietenă” să se întoarcă împotriva lui.

Totodată, George a vorbit și despre momentul în care el a considerat că ruptura de Andreea Bălan și ce a simțit atunci. „Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Citește și: Andreea Bălan a intrat în atenția internauților. Fanii au criticat-o dur pentru schimbarea de look din ultima perioadă. „Ești leit Viviana”

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.”, a mărturisit George Burcea, într-un interviu pentru OKMagazine.

Despre cele mai importante visuri

Acum, George pare să fi trecut prin șocul despărțirii și își permite din nou să viseze la lucrurile care sunt importante pentru el.

„Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea. Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ.

Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan.

Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez”, a mai spus actorul.

Nu rata: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, o nouă dovadă de iubire. Gestul făcut de ei nu mai are nevoie de cuvinte

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *