Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul mare fotbalist a intrat ”în cantonament” după ce a anunțat că deschide lista PMP la Senat! Apă plată cu lămâie…

Puțini și-ar fi imaginat că Dorinel Munteanu, jucătorul Generației de Aur cu cele mai multe selecții, ar putea să înceapă o nouă carieră, într-un alt domeniu decât fotbalul.  Doar că marele sportiv a luat drumul politicii, în vară, iar acum se pregătește să devină senator! Chiar dacă a schimbat „terenul”, cel supranumit „Neamțul” nu o face și cu registrul de pregătire, așa că intră „în cantonament”! CANCAN.RO are imaginile cu fostul internațional punând țara la cale la un pahar de apă plată cu lămâie.

Dorinel Munteanu s-a retras târziu de la naționala de fotbal a României, dar nu degeaba era numit „Neamțul”, pentru că a ”arat” terenul, cu folos, până în ultima clipă. Deține recordul de selecții, 134, dar și multe aprecieri din partea microbiștilor pe care niciodată nu i-a dezamăgit. La 52 de ani, Dorinel Munteanu s-a orientat, brusc, spre politica la care, cu siguranță, nu s-ar fi gândit cu ceva vreme în urmă.

Asta pentru că s-a apucat de antrenorat încă de pe când alerga pe dreptunghiul verde. Doar că Dorinel nu refuză provocările, așa că, mai nou, face parte din noua ”Generație de aur” a politicii. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ROMÂN CU DOUĂ CUPE ALE CAMPIONILOR SUFERĂ DE ”ÎNDRĂGOSTEALĂ” LA 55 DE ANI)

Dorinel Munteanu e sprijinit de soție în încercarea de a deveni senator, după alegerile din decembrie

Dorinel Munteanu se pregătește pentru a fi senator PMP

Senator țintește să ajungă Dorinel Munteanu și chiar este cel care deschide lista PMP de la Cluj, la alegerile din 6 decembrie. Și, ca un adevărat profesionist, că nu degeaba a avut o carieră de fotbalist impresionantă, Dorinel Munteanu a intrat „în cantonament”! Apă plată cu lămâie plus o cafea, la terasa Don Café, din Dorobanți. Nu a venit singur, pentru că, și în politică, sprijinul e mai presus de orice, așa că soția i-a fost alături.

Cei doi s-au bucurat de ieșire miercuri după-amiază. Norocos, fostul jucător al Generației de Aur a și prins loc de parcare. A tras BMW-ul regulamentar, apoi el și soția au coborât și s-au îndreptat către terasă.

Au găsit o masă, s-au instalat. ”Neamțul” a comandat, la fel și consoarta. Apoi au discutat câteva minute bune, până când au sosit ”întăririle”. E „meci” mare cu alegerile parlamentare, așa că e nevoie de toate forțele. Un amic al fostului internațional s-a alăturat celor doi, a comandat și el, o cafea, apoi cu toții au schimbat impresii. Preț de aproximativ o oră au pus țara la cale cei trei, după care și-au luat la revedere. Dorinel și soția au urcat în mașină și s-au îndreptat spre casă. A doua zi, cel care țintește o carieră politică precum cea fotbalistică urma să ajungă la Cluj, pentru a vedea meciul CFR – Young Boys Berna, din Europa League.

Dorinel Munteanu, soția și un amic pun țara la cale, la o cafea și o apă plată cu lămâie

Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la națională, istorie cu Oţelul Galaţi ca antrenor

Cariera de fotbalist a lui Dorinel Munteanu este cunoscută. Pe scurt, a plecat de la Metalul Bocșa în 1986 și, cu multă muncă, avea să cucerească fotbalul mare. A ajuns, după Revoluție, la Dinamo, rampa lui de lansare. După doi ani la Brugge, primul transfer afară, Dorinel ajungea în Germania, unde făcea istorie. FC Koln și Wolfsburg sunt cele două echipe unde a bifat nu mai puțin de 234 de meciuri. S-a întors în Liga 1, trecând pe la marile formații, Steaua și CFR Cluj. Cariera avea să și-o încheie la Universitatea Cluj, în 2008. (NU RATA: GIGI BECALI A PIERDUT PROCESUL CU UN FOST ANTRENOR! MILIONARUL E OBLIGAT SĂ PLĂTEASCĂ…)

Pe cea de antrenor și-o începuse, însă, în sezonul 2005-2006, când era și jucător, în același timp, la CFR Cluj. Avea să antreneze și pe Steaua, acum FCSB, și pe Dinamo, dar lovitura o dădea cu Oțelul Galați. Acolo a reușit marea performanță din CV-ul lui de antrenor! A cucerit titlul în Liga 1, în 2011. În anul următor avea să câștige şi Supercupa României, în urma unui meci cu FCSB, echipă pe care o antrenase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *