Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dan Negru începe filmările pentru Revelionul din acest an. Ce invitat special va avea. “Aseară l-am sunat pe Selly şi…”

Dan Negru pregătește Revelionul de anul acesta, în ciuda restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus. Realizatorul TV a dezvăluit ce invitați speciali are, atât de Crăciun, cât și de Revelion. Mai mult, filmările vor începe în curând.

“Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producţie TV am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranţă!”, spune Dan Negru.

“Acu’ 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las şi pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Militar.

Tot drumul am povestit despre clătite! Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta, dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soţia lui, făcea cele mai bune clătite din Bucureşti.

Aseară l-am sunat pe Selly şi am confirmat cu el zilele de filmare. Va fi unul dintre invitaţii mei. Acu’ 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse. La mulți ani, România! Work in progress”, a anunțat Dan Negru în mediul virtual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *