Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a ”combinat-o” Tzanca Uraganul pe Laurette: ”M-a sunat și … sunt iubita lui!”

Tzanca Uraganul e pe cale să dea marea lovitură cu Laurette! S-a învârtit manelistul mult prin studioul său, și-a luat inima-n dinți și a sunat-o pe frumoasa mulatră. I-a făcut propunerea, cântăreața a ezitat, dar a convins-o până la urmă. ”Sunt iubita lui”, spune, râzând, Laurette, iar CANCAN.RO a aflat întreaga poveste și v-o prezintă, în exclusivitate.

Tzanca Uraganul a fost inițiatorul! Celebrul interpret de muzică de petrecere, cotat bine în topul maneliștilor, a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Laurette, pentru că lui i s-a părut că stilul mulatrei s-ar plia de minune pe noua piesă pe care aproape o scosese.

Tzanca Uraganul și Laurette scot o piesă împreună, cu un clip incendiar

Soție în devenire… Ăsta este rolul pe care Laurette îl joacă în piesa al cărei clip se anunță și interesant, dar și incendiar. ”M-a sunat și mi-a propus să facem o piesă! Inițial, nu prea am vrut, pentru că stilurile noastre nu se aseamănă deloc, dar… A insistat, m-a convins. Melodia e pe stilul lui, dar pot spune că e, așa, balcanică. Eu o dau cam pe stilul meu…”, avea să povestească Laurette. (CITEȘTE ȘI: NOUL TRANSFER AL LUI DINAMO, ”CORUPT” DE LAURETTE. ”MI-A DAT MESAJ!”)

Tzanca Uraganul, cucerit de Laurette: ”Sunt mai exotică!”

Ce a văzut Tzanca Uraganul la mulatra care și-a relansat cariera muzicală chiar pe timpul pandemiei de coronavirus?

”A spus că i-a plăcut de mine că sunt mai exotică, el avea piesa asta scoasă, dar eu m-aș potrivi în ea, să cânt cu el. Mi-a trimis melodia, am ascultat-o, am acceptat”. Scurt și la obiect. ”Am făcut filmările într-un penthouse, ne-am amuzat acolo, se și vede. Am comandat mâncare, asta e în acel clip. Na, și glumele noastre, ne-am mai destins. Ideea a venit, așa, pe loc. Ne era foame, am comandat și am zis, hai să facem o filmare! Dar știi că a făcut vreo 200.000 de vizualizări imediat pe Tik Tok? Piesa cred că va apărea săptămâna viitoare, mesajul ei e interesant”, a continuat Laurette. (NU RATA: TZANCA URAGANUL, IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL MONSTRU! MĂRUL DISCORDIEI… O FEMEIE)

Care nu a rezistat tentației de a ne introduce în povestea piesei. ”Eu sunt iubita lui, sau nevasta, parcă, și eu vreau plimbări, lux, opulență, el vrea o femeie de casă, la cratiță, să spăl rufe, vase. A ieșit ceva mișto ”, a încheiat fostul manechin. Laurette se află, astfel, la cea de-a patra lansare, după ce pe primele trei le-a făcut alături de KC Pozzy dar și de trupa ei de dansatori din Camerun.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *