Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a aflat Olimpia Melinte că este din nou însărcinată. “Ceea ce este incredibil este că și-a dat seama soțul meu”

Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, va deveni mamă pentru
a doua oară. Vedeta mai are un băiețel, pe Sasha, în vârstă de 6 ani. Aceasta a
fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde a dezvăluit cum a aflat
că este gravidă.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Olimpia a dezvăluit că soțul ei, Constantin Luca, a fost cel care și-a dat seama că era însărcinată.

“M-a luat prin surprindere. Ceea ce este incredibil este că și-a dat seama soțul meu că sunt însărcinată. (…) Zic: «N-are cum, sunt obosită de la stres, de la filmări».

Și-a dat seama pentru că îmi era foarte somn. Ajungeam acasă după o zi de filmări și de obicei mai rezistam 3-4 ore prin casă cu copilul. Măi, la 20.30 picam lată. 

Pe lângă asta, mi-era foame non-stop. Mă enervam cumplit dacă n-aveam mâncare și ce-mi doream eu să mănânc. El, na, știind cum a fost la primul [copil], a zis: «Cred că se întâmplă».

A plecat de acasă și a venit cu testul de sarcină. Fix așa a fost. A avut dreptate. Sasha era cu noi, dar nu i-am spus imediat. Ar trebui să nasc în aprilie.

Am zis să merg la doctor să-mi confirme. N-am vrut să îl fac să spere la ceva”, a mărturisit actrița la Vorbește lumea. Deși este însărcinată în 4 luni, Olimpia încă nu a aflat sexul celui de-al doilea bebeluș. “N-a vrut să ni se arate la ecografia de primul trimestru.

Am suferit foarte mult. Chiar îmi doream. Am stat cu doctorul și mă mai palpa pe burtă, dar nu. Eu mi-am dorit un băiat foarte mult, îl am, așa că al doilea să fie sănătos sau sănătoasă, în rest îmi este indiferent.

Vreau să nasc natural cum am născut și la Sasha. Sper să fie totul bine. La el a fost o naștere foarte complicată pentru că eu sunt foarte încăpățânată, dar la a doua am înțeles că e mai simplu, deci poate am noroc”, a mai spus actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *