Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adevărul despre iubitul misterios al lui Emily Burghelea. Ce legături are cu „underground-ul” politicii din România

Emily Burghelea a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, dar a câștigat simpatia publicului prin demisia-surpriză de la Acces Direct. Recent, focoasa blondină s-a logodit însă nimeni nu știe cu cine! Nimeni… în afară de noi. CANCAN.RO a obținut pe informațiile momentului!

Emily Burghelea se poate considera o femeie norocoasă, pentru că bărbatul de lângă ea este „bazat” din toate punctele de vedere. Iubitul misterios al fostei asistente de la Acces Direct nu este adeptul rețelelor de socializare, motiv pentru care Emily a avut mari dubii în privința lui, atunci când s-au cuplat. Blondina s-a întrebat de foarte multe ori de ce anume nu se expune în mediul online iubitul său și chiar a crezut că sunt alte lucruri la mijloc, deloc plăcute.

Emily Burghelea are un iubit cu influență mare în lumea politică

CANCAN.RO a aflat că iubitul lui Emily Burghelea este, de fapt, un bărbat la locul lui, cu afaceri și firme de IT, căruia nu prea îi place să iasă în evidență, motiv pentru care preferă să ducă o viață discretă. Tocmai din cauza acestui lucru, fosta asistentă TV i-a făcut un cont de Instagram numit iubitul_lui_emily, într-o notă de amuzament.

(NU RATA: CINE E BĂRBATUL MISTERIOS CARE I-A PUS INELUL PE DEGET EX-ASISTENTEI DE LA “ACCES DIRECT”)

Emily Burghelea a fost cerută de soție de iubitul misterios

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, imediat după ce a fost cerută de soție, Emily Burghelea a făcut primele declarații despre momentul în care iubitul ei i-a pus inelul pe deget, în direct la Teo Show de la Kanal D.

„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!

Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct” , a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie la Teo Show

(CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA VREA ADEVĂRUL: ”ACUM, PE BUNE, UNDE V-A PLĂCUT MAI MULT DE MINE?”)

Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri.  Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!”, a mai completat Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *