Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul logodnic al celebrei tenismene și sexy-mezzosoprana lui Dan Bittman nu se mai ascund

Norris Măgeanu, șeful Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), a început, discret, o relație cu sexy-mezzosoprana Andreea Ilie, după despărțirea de jucătoarea de tenis Ana Bogdan. CANCAN.RO anunța informația în premieră, în urmă cu o lună, în exclusivitate, iar acum dovezile apropierii s-au înmulțit considerabil. Vă prezentăm imagini de la Sighișoara, Râșnov și Mamaia cu cei doi proaspăt îndrăgostiți, care nu se mai ascund.

Norris Măgeanu este un adevărat cuceritor, apărut brusc, din Câmpulung Muscel, dar care s-a integrat bine în peisajul monden din Capitală. La brațul lui au apărut câteva frumuseți celebre, iar ultima cucerire a fost jucătoarea de tenis Ana Bogdan. Chiar o logodnă ar fi fost între ei, doar că nu a fost să fie până la ”adânci bătrâneți”. Norris Măgeanu s-a descurcat, destul de repede, în dragoste cu o celebră mezzosoprană, care a cântat cândva cu trupa Holograf, al cărei lider este Dan Bittman.

Și alături de care soprana ar fi fost într-o relație ce ar fi contat mai mult decât o prietenie, după cum s-a vehiculat în urmă cu mai mulți ani. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ILIE NE FACE SĂ UITĂM DE PANDEMIE CU „BELLA CIAO”: ”A DEVENIT UN IMN AL REZISTENȚEI!” VIDEO)

Andreea și Norris au fost amândoi, în același timp, la Sighișoara, dar și la Câmpulung, de unde este președintele FRAS

În aceeași zi, în același loc

CANCAN.RO vă prezenta, în urmă cu aproximativ o lună, informații legate de noul cuplu apărut în showbiz, devoalate de un apropiat al celor doi. ”Sunt împreună, dar țin relația la secret”, a dezvăluit sursa la acea oră. Iată că avem dovada că relația nu e doar o speculație: fotografiile pe care îndrăgostiții și le-au postat pe Instagram și în care se află în aceeași zi în același loc! Fie la Mamaia, fie la Câmpulung, de unde este Norris, fie la Sighișoara! Iar un clipuleț de câteva secunde îi descrie fericiți în mașina de teren. Sigur, Norris și Andreea s-au decis să nu-și mai ascundă iubirea, dar nici nu au anunțat-o cu surle și tobe.

Norris Măgeanu, un adevărat cuceritor

Norris Măgeanu a devenit cu adevărat cunoscut în anul 2000, atunci când a început povestea de dragoste cu celebra prezentatoare de la Acasă TV Corina Dănilă. Vedeta era divorţată şi venea după o aventură cu un om de afaceri. Corina şi Norris au fost chiar aproape de căsătorie, dar relaţia nu a fost niciodată oficializată, deşi în 2004 au devenit părinți, când Riana Maria Romaniţa – năşită la botez de Adrian şi Romaniţa Iovan – a văzut lumina zilei pentru prima dată. În 2009 cei doi s-au despărţit, iar Judecătoria Buftea a încredinţat fetița Corinei, în timp ce actualul șef al Federației de Automobilism a fost obligat la pensie de întreţinere de 500 lei lunar.

Andreea a fost alături de iubitul ei (care îl premiază pe Mihai Leu) la raliul de la Râșnov

Norris Măgeanu are însă o listă lungă de cuceriri. Printre poveștile sale de iubire până la Ana Bogdan se numără cele cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, de care s-a despărțit după o relație de aproape 5 ani, și cu Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *