Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Piersic jr se alătură vocilor PRO TV, după plecarea lui Bebe Cotimanis. “Pentru mine, această colaborare este o provocare”

Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, ediția unui show sau noul episod al unui serial! Niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele. Începând de astăzi, Florin Piersic jr, cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV.

Înaintea începerii noii colaborări, acesta declară: “Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem.

Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine.

Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri.

Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște.

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din “jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *