Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Bursucul” tună și fulgeră după remiza cu Young Boys: „Am avut penalty clar, VAR-ul nu e unde trebuie. Asta e problema vieții mele!”

Dan Peterscu, antrenorul principal al CFR Cluj s-a arătat total nemulțumit de remiza pe care elevii săi au înregistrat-o cu Young Boys Berna în etapa a doua a grupei A din Europa League și a pus tunurile pe brigada de arbitri acuzându-l pe centralul suedez că a privat echipa sa de un penalty clar ca lumina zilei.

„Campioana Elveției…. la un moment dat au schimbat trei jucători, au intrat trei de națională. Noi facem minuni cu lotul subțire, jucătorii care își dau viața pe teren. Adversarul foarte valoros. Cea mai agresivă echipă care a venit la noi, nici Sevilla, nici Celtic! L-am pierdut pe Vinicius, o pierdere mare. Am avut penalty clar, VAR-ul nu e unde trebuie. Asta e problema vieții mele. VAR-ul nu e unde trebuie.Să faci 4 puncte în doua meciuri la ce prosbleme sunt, eu zic ca e fantastic”, a tunat „Bursucul”.

Campioana României, CFR Cluj, a terminat nedecis, scor 1-1, duelul susținut în cea de-a doua rundă a Grupei A din Europa League în „Gruia” cu elvețienii de la Young Boys Berna.

Echipa „Bursucului” a deschis scorul în minutul 62 prin Rondon însă elvețienii au restabilit egalitatea în minutul 69 prin Fassnacht. S-a terminat 1-1, iar CFR rămâne după primele două etape pe primul loc în grupă, la egalitate de puncte cu AS Roma care a terminat surprinzător, 0-0 pe „Olimpico” cu ȚSKA Sofia.

Pe lângă remiza albă de pe „Olimpico” dintre AS Roma și ȚSKA Sofia din grupa CFR-ului, în cea de-a doua rundă din faza grupelor Europa League au avut loc mai multe surprize.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *