Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Victor Slav, “mișcare” neinspirată pe timp de pandemie. Ce sumă consistentă a investit în noua afacere

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu pare să aibă foarte multă inspirație în domeniul afacerilor. În plină pandemie de coronavirus, când industria HoReCa se confruntă cu o situație delicată, Victor Slav ar intenționa să devină ”cârciumar”. Ex-prezentatorul TV pregătește o mișcare ce pare hazardată în contextul actual. Dar nu se știe niciodată. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte inedite legate de planurile îndrăznețe pe care le are fostul soț al Biancăi Drăgușanu. După ce a devenit ”șomer de lux”, fostul prezentator TV ar vrea să dea marea lovitură în afaceri.

Investiție de 150.000 de euro?!

Potrivit surselor noastre, în plină pandemie de coronavirus, când aproape toată industria HoReCa traversează o perioadă dificilă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a propus să devină ”cârciumar”. Victor Slav ar fi investit o sumă consistentă în noua lui afacere. După cum susțin surse din anturajul acestuia, fostul prezentator TV intenționează să-și deschidă, asta când vor permite și autoritățile, un local în zona Decebal din Capitală.

Din câte se pare, ”somerul de lux” al televiziunii nu a avut arici la buzunar și a investit o sumă frumușică în afacere. Victor Slav ar fi scos din conturi pentru noul bussines aproximativ 150.000 de euro. Rămâne de văzut dacă, în contextul actual, fostul soț al Biancăi Drăgușanu o să și reușească să își deschidă localul, având în vedere faptul că în Capitală doar terasele funcționează. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV PIERDE DEFINITIV “BĂTĂLIA DE LA SOVATA”. CE RĂSPUNS I-AU DAT MAGISTRAȚII)

Victor Slav, inițiativă îndrăzneață în vremuri de pandemie

Val de procese

Fostul prezentator de la Kanal D nu se oprește prea ușor cu acțiunile în instanță. La scurt timp după ce a declarat ”război” statului român, Victor Slav  a deschis proces televiziunii „rivale”, dar și altor 12 entități media. Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, fosta vedetă de la Kanal D a deschis, la Tribunalul București, împotriva Antena TV Group SA, un proces care are ca obiect o acțiune în răspundere delictuală.

Are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”. Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Victor Slav s-a remarcat cu un dans super-sexy pe care l-a executat în compania Biancăi Drăgușanu, cea care a reușit, la momentul respectiv, să-i lase mască pe jurați. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE VICTOR SLAV A FOST PRINS SUB INFLUENȚA DROGURILOR LA VOLAN: „BUCURĂ-TE DE VIAȚĂ ȘI…”)

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, își îndeplinesc cu brio rolurile de părinți, iar, atunci când vine vorba de fiica lor, sunt mereu împreună. Mai mult, Victor Slav și Bianca Drăgușanu îi serbează în fiecare an ziua de naștere micuței Sofia doar împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *