Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Turneul de la Instanbul le priește româncelor! Jaquelina Cristian și Gabriela Ruse se întâlnesc în sferturile de finală!

Ziua de miercuri a fost una prielnică pentru reprezentatentele României la ITF 25 Instanbul! Atât Jaqueline Adina Cristian, cât și Elena Gabriela Ruse s-au calificat în cadrul sferturilor de finală, unde acestea se vor întâlni într-un duel 100% românesc.

Jaquelina Adina Cristian a avut parte de o misiune extrem de facilă în disputa cu Pemra Ozgen, reprezentanta gazdelor. Aceasta din urmă a reușit să îi “fure” româncei doar 3 game-uri, scorul fiinal încheindu-se 6-1, 6-2 pentru sportiva “tricoloră”.

În continuare, Elena Gabriela Ruse a ținut, de asemenea, “steagul sus” pentru România în disputa cu ucraineanca Daria Snigur. Totuși, jucătoarea noastră nu a avut deloc un meci ușor. Garbiela a reușit să obțină calificarea în sferturile de finală în urma a două seturi extrem de disputate, încheiate 7-6, 6-3.

Jaqueline Adina Cristian – Elena Gabreila Ruse, în sferturi

Așa cum s-a mențioant și anterior, cele două românce se vor întâlni în meci direct în sferturile de finală. Pentru un loc în “careul de ași”, acestea se vor întâlni de la ora 10:00.

Singurul duel direct precedent dintre Cristian și Ruse a avut loc pe 4 iulie în acest an în cadrul unui turneu amical din țara natală. Ruse s-a impus în set decisiv, scor 6-2, 4-6, 6-3.

Programul zilei de la Istanbul

10:00: Cristian – Ruse;
10:00: Jones – Jani;
13:30: Kanepi – Lazaro Garcia;
13:30: Zvonareva – Zavatska.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *