Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine e bărbatul misterios care i-a pus inelul pe deget ex-asistentei de la “Acces Direct”. “Mi-a zis că mă va filma în cele mai dubioase ipostaze”

A ieșit soarele și pe strada ei, iar acum este cea mai fericită! Emily Burghelea a fost cerută de soție în direct, la Teo Show, iar iubitul i-a făcut o surpriză pe cinste. Ținut departe de ochii curioșilor, bărbatul misterios se pare că este tot ce și-a dorit blondina, iar momentul în care i-a pus inelul pe deget i-a întărit și mai mult această părere. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Emily, extrem de fericită, a făcut primele declarații despre ceea ce a trăit atunci când i s-a pus marea întrebare. 

Pentru că iubitul ei nu este o persoană publică și nici nu-și dorește acest lucru, a venit în platou deghizat cu mască, ochelari și o pălărie, motiv pentru care Emily a fost și mai surprinsă de curajul acestuia de a apărea la televizor și de a face acest pas în fața unei țări întregi.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei misterios

„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!

Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct” , a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA VIAȚA LUI EMILY BURGHELEA, ÎNAINTE DE A LUCRA LA ACCES DIRECT)

„Știu că el este alesul”

Emily Burghelea a mai declarat că simte că niciodată nu va regreta faptul că a spus „DA”. Mai mult, într-o notă amuzantă, fosta asistentă de la Acces Direct ne-a povestit cu ce anume se ocupă bărbatul iubit.

„Este genul de persoană care preferă să nu facă parte din mediul online DELOC. Nu are Instagram, nici Facebook, deși are cea mai bună firma de IT din București, face inteligență artificială, site-uri și chiar aplicații. Este diferit! Cred că asta m-a și făcut să mă îndrăgostesc de el! Acum, pentru că a avut curajul să apară la TV, i-am făcut Instagram, cu sau fără voia lui, așa că îl puteți găși online. @iubitul_lui_emily.

Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri.  Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!”, a mai completat Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO.

Emily Burghelea a primit inelul de logodnă

A crezut că iubitul ei este… extraterestru!

Emily Burghelea ne-a mai povestit că, la începutul relației cu iubitul său, a fost șocată să vadă că el nu este adeptul fotografiilor sau al rețelelor de socializare.

„La începutul relației, în primele luni am văzut că nu prea face poze că nu îi place să apară în poze… și a fost o perioadă în care… pentru că citeam eu niște cărți SF… am crezut efectiv că este extraterestru! Până când, la un moment dat, într-o seară, când ne uitam la un film, din senin, m-am ridicat, i-am făcut o poză cu bliț și am fugit la baie repede să mă uit dacă se vede în poză sau nu. M-am liniștit când am văzut că nu-i invizibil sau ceva :)))) Și m-am întors fericită. El nu părea la fel de fericit însă. Cred că atunci s-a îndrăgostit el de mine”, a conchis Emily.

(NU RATA: EMILY BURGHELEA VREA ADEVĂRUL: ”ACUM, PE BUNE, UNDE V-A PLĂCUT MAI MULT DE MINE?”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *