Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce ascundea Elena Ceaușescu sub covor. Totul făcea parte dintr-un plan bine pus la punct

Soția dictatorului ascundea lucruri neobșinuite peste tot, în vila în care locuia cu soțul ei. Apropiații familiei prezidențiale spun că totul făcea parte dintr-un plan elaborat, pentru a-și testa angajații.

Dumitru Burlan, fost locotenet colonel de Securitate, a făcut dezvăluiti uluitoare despre soții Ceaușescu. La un moment dat, acesta a avut sarcina de a se ocupa de vila celor doi fiind un fel de administrator. Astfel, el observa îndeaproape tot ce mișca în casă.

Potrivit locotenentului, Elena Ceaușescu era un coșmar pentru angajați. Soția dictatorului era pbsedată de curățenie, așa că își testa angajații mereu. Elena Ceaușescu așeza câte o frunză sub covoarele aflate în diferite încăperi. După ce angajații terminau curățenia, ea se ducea să facă verificări. Dacă frunza era găsită la locul ei, cea care se ocupase de cameră, era certată, sancționată sau chiar înlocuită.

Câte case aveau, de fapt, Nicolae și Elena Ceaușescu

Nicolae Ceaușescu și Elena au avut o locuință de lux în cartierul Primăverii, unul dintre cele mai vestite din Capitală. Casa era amenajată în funcție de preferințele Elenei Ceaușescu. De asemenea, soții Ceaușescu aveau o vilă luxoasă și în Snagov, pe care o foloseau ca reședință de weekend, dar și o vilă la Predeal, care a devenit vilă de protocol în anii 50. Din păcate, locația a fost lăsată, ulterior, în paragină.

Soții Ceaușescu au mai avut o vilă și în Neptun, unde își petreceau cocediile pe timpul verii. Cei doi mai dețineau și o casă pe Lacul Cinciș, aflată la marginea orașului Hunedoara.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *