Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Cazacu, cea mai nouă vedetă de la TVR 2. Ce emisiune va prezenta celebrul motociclist

Cătălin Cazacu, fost prezentator la Kanal D, va avea o nouă emisiune, de data asta la TVR 2. Celebrul motociclist a făcut primele declarații despre cel mai nou proiect în care s-a implicat cu mare drag.

“Programul mi se potrivește perfect, pentru că și eu am fost, la rândul meu, invitat în show-uri, așa că știu ce mi-ar fi plăcut să se întâmple.

Alături de echipă, facem o emisiune relaxantă, fără cancaniade și mă bucur atunci când, la sfârșit, invitații îmi spun că s-au distrat. Muncim mult, dar să știți că filmările sunt cât se poate de vesele.

Nu vrem să fim mecanici și predictibil”, spune Cătălin Cazacu, motociclist și vedetă de televiziune, care, din 31 octombrie, ne invită pe TVR 2, la “Distracțiile lui Cazacu”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 22.50, Cătălin Cazacu provoacă vedetele la o plimbare cu mașina către o locație-surpriză. Pe drum, vom afla noutăți despre invitați, momentele importante din viața lor, prietenii și chiar secrete.

“Interviul se desfășoară în mașină, într-un context prietenos. Reușim astfel să vorbim și despre lucruri mai sensibile.

Întrebările sunt cu o tentă hazlie și nu vrem să intrăm cu bocancii în viața nimănui. Încercăm doar să ne cunoaștem. Printre invitații mei: Victor Slav, Amna, Virgil Mănescu, Ana Baniciu și mulți alții”, spune gazda emisiunii “Distracțiile lui Cazacu”.

În partea a doua a show-ului, apare elementul distracție.
Invitatul, împreună cu prezentatorul, vor merge spre o destinație atent aleasă,
de la parcuri de distracții, la locuri în care se sare cu parașuta, dar și în
restaurante sau cluburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *