Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan și-a făcut o intervenție estetică, iar fanii au observat imediat schimbarea. Cum arată artista acum

Andreea Bălan pare să își revină ușor, dar sigur după divorțul de George Burcea. Recent, pentru a o ajuta psihic, dar și pentru că a vrut mereu să arate impecabil în fața fanilor, artista a apelat la câteva trucuri de înfrumusețare. Vedeta de 36 de ani și-a mărit buzele și a decis să își schimbe forma sprâncenelor.

Chiar dacă majoritatea prietenilor virtuali au felicitat-o pentru felul în care arată, alții nu s-au abținut și au ținut să îi transmit comentarii răutăcioase, în care spun că vedeta e de nerecunoscut, potrivit VIVA!

„Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită. Ea crede că toată lumea o urăște” , „Ai schimbat ceva la tine!”, „Nici măcar nu seamănă cu Andreea!”, „Ești leit Viviana!”, „Ești de nerecunoscut!”.

„Dragă Andreea, îmi pare rău, dar nu semeni deloc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea. Eu te prețuiesc, dar așa nu!” –  sunt câteva dintre multele comentarii ale fanilor uimiți de cât de schimbată este artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *