Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn? Cei doi nu au mai plătit școala privată a copiilor și au acumulat datorii de mii de euro

Pandemia de coronavirus a făcut găuri uriașe în bugetul vedetelor. Astfel, Anca Serea și Adi Sînă au ajuns să acumuleze datorii de mii de euro, din cauza faptului că evenimentele și spectacolele au fost interzise, iar veniturile lor au început să aibă de suferit. 

Anca Serea și Adi Sînă se pare că nu mai duc demult viața de lux pe care o duceau înainte. Conform informațiilor oferite de wowbiz.ro, cei doi au acumulat datorii uriașe la școala privată la care învață copiii lor și chiar au fost executați silit pentru o altă datorie, provenită dintr-un credit.

Sursa citată informează că, din cauza neplății datoriei de 2.136 de euro, Anca Serea se confruntă și cu dobândă în momentul de față. Astfel, conform contractului, vedeta are de plătit, în total, 3.642 euro, iar sentința este una executorie.

Mai mult, din cauza unui credit luat în anul 2016, cei doi mai au de plătit suma de 3.400 de euro, sumă pe care băncile încearcă să o recupereze.

Ghinioanele se țin lanț de Anca Serea

Se pare că datoriile de mii de euro nu reprezintă, însă, singura problemă pentru Anca Serea. În ultima perioadă, soția lui Adi Sînă s-a confruntat și cu probleme de sănătate și a ajuns, de câteva ori, pe mâna medicilor.

Aceasta a povestit în social media, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, că a fost supusă la două proceduri complicate, endoscopie și colonoscopie, dar faptul că a fost anesteziată complet a făcut-o să nu simtă nimic și să treacă cu bine peste teama pe care o avea.

„Tocmai am ieșit de la procedura de colonoscopie și endoscopie de care mi-a fost foarte frică. Mă simt bine, rezultatele sunt foarte bune, am trăit ultimele zile cu un stres imens. Mesajul meu pentru voi este să nu vă temeți de ele pentru că se fac sub anestezie totală și nu simțiți nimic” a spus Anca Serea, pe Instagramul său.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *