Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actrița Olimpia Melinte din serialul Vlad este însărcinată pentru a doua oară. „Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap”

Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a făcut dezvăluirea pentru revista VIVA!, unde a explicat și cum s-a simțit în primele luni de sarcină, pe perioada pandemiei. Vedeta mai are un băiețel, pe Sasha, în vârstă de 6 ani.

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu  toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat”, a declarat Olimpia pentru revista VIVA!.

„Nu i-a fost deloc ușor în primele trei luni de sarcină”

„A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea.

Dar acest bebeluș, care crește acum în mine,  mi-a  adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine.

Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă!

Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat.

Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune”, a mai adăugat actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *