Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viorica și Ioniță de la Clejani sărbătoresc 25 de ani de căsnicie. “M-a cerut în căsătorie în trei secunde”

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au cunoscut în urmă cu 29 de ani, însă sunt căsătoriți de 25 de ani. Cei doi au împreună doi copii și o căsnicie așa cum au visat. Artista a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj.

“Astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie, dar suntem împreună de 29 de ani”, a scris Viorica de la Clejani în dreptul unei fotografii care o reprezintă alături de Ioniță, 50 de ani.

De-a lungul timpului au avut și cumpene, dar au știut să le depășească și iată-i împreună sărbătorind “Nunta de argint”.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine.

Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis: «Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești». De aici, vă daţi seama ce am făcut”, a povestit Viorica de la Clejani, la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *