Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Prințișorul Craiovei” a apărut “pă Capitală” cu un GT 63 AMG de 150.000 €

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu Adrian Mititelu Jr. și noul său Mercedes GT63 AMG. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 nu și-a scăpat din ochi ”jucăria” de 150.000 de euro nici cât a stat la masă.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Adrian Mititelu Jr. pe terasa localului Mandaloun, restaurantul de un milion de euro deținut de controversatul afacerist Mohammad Murad, acuzat, mai nou, că ar fi împărțit mită electorală în ziua alegerilor locale.

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 s-a relaxat preț de câteva ceasuri în compania unui amic. Cei doi tineri au discutat de zor și s-au delectat cu câteva preparate culinare libaneze. Renumit pentru ”fentele” de zile mari, fiul cunoscutului afacerist Adrian Mititelu nu s-a lăsat mai prejos nici de această dată.

Tânărul aproape că și-a parcat mașina lângă masa la care a stat cu prietenul său. După toate aparențele, este tare mândru de noua achiziție, un Mercedes GT63 AMG de 150.000 euro. Adrian Mititelu Jr. nu a scăpat deloc din ochi bolidul de lux cu care și-a făcut apariția ”pă Capitală”. Din câte se pare, fiul patronului de la FC U Craiova și-a pus speranțe mari în ”noul aspirator” și intenționează să-l „probeze” cât de curând în București.

Adrian Mititelu Jr și-a parcat Mercedesul de 150.000 euro în față la ”libanezul” din zona de nord

Aroganțe pe bandă rulantă în cluburile de la mare

În această vară, Adrian Mititelu Jr. a dovedit că distracția supraviețuiește pandemiei. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 s-a întrecut în „aroganțe” în cluburile de fițe din Mamaia. Ca multe alte nume din lumea bună, Adrian Mititelu Jr și-a petrecut sfârșiturile de săptămână pe litoral, acolo unde ”vedeta din Bănie” și-a făcut ”fenta” și a avut parte de distracție la cote înalte. (CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT SĂ SE RĂZBUNE FIUL PATRONULUI DIN FOTBAL DUPĂ CE PUȘTOAICA LUI BOTE L-A UMILIT LA NUBA?! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

A ”marcat” la fosta lui Bote

La sfârșitul anului trecut, Adrian Mititelu Jr., renumit pentru afinitatea pe care o are pentru frumusețile din showbiz, a mai bifat un ”trofeu”. Fiul afaceristului din Craiova s-a cuplat pentru scurt timp cu fosta logodnică a lui Cătălin Botezatu. Monica Hill și Adrian Mititelu Jr. au petrecut vacanța de iarnă într-o renumită stațiune montană din Bulgaria. (NU RATA: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *