Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihaela Rădulescu, reacție acidă la adresa Vivianei Sposub. “Nu participă la nimic. Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”

Mihaela Rădulescu a avut o reacție dură la adresa Vivianei, în ediția de marți seara de la Ferma. Prezentatoarea TV i-a atras atenția iubitei lui George Burcea că muncește prea puțin și petrece mult timp aranjându-se pentru camerele de filmat.

„Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări.

«Pe Viviana o doare la bască de mâncare, e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic!

Și care, Viviana, deja din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a declarat Mihaela Rădulescu în timpul emisiunii.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici.

Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici”, a continuat Mihaela Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *