Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a făcut Ilie Năstase rost de un sfert de milion € pentru Bentley-ul dăruit soției. “Eu despre asta nu vreau să vorbesc”

Ioana și Ilie Năstase formează acum un cuplu fericit. Doar că, până în acest punct, cei doi s-au mai ”împuns” de câteva ori. Chiar și nunta a stat sub semnul întrebării, până în ultima clipă. Apoi, a apărut minunatul cadou pe care fostul numărul 1 din tenisul mondial i l-a făcut soției, un Bentley de 240.000 de euro. Iar CANCAN.RO a aflat și cu ce sacrificiu. Asta da poveste de dragoste!  

Un Bentley Continental GT Sport, în două uși, de-a dreptul spectaculos i-a făcut cadou Ilie Năstase soției sale mai tinere, Ioana, la scurt timp după ce oficiau cununia religioasă  la o mănăstire de la Techirghiol. Nu că frumoasa lui jumătate ar fi avut nevoie de o a șasea ”bijuterie” pe roți în garaj, dar adevărul e că asta a dat-o pe spate.

A renunțat la locuința din „Primăverii”?!

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «Wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat la reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, avea să povestească Ioana Năstase.

Ilie Năstase i-a făcut cadou soției sale, Ioana, un Bentley de 240.000 de euro

Cum a reușit fostul tenismen să rezolve rapid o doleanță atât de costisitoare a soției sale? CANCAN.RO a aflat că Ilie Năstase a renunțat la locuința lui din ”Primăverii”, pe care a vândut-o. Și ar fi obținut peste jumătate de milion de euro, așa că o problemă cu banii nu a fost deloc. Unde mai pui că și-a găsit locul la Constanța, alături de Ioana, unde oricum în ultimii doi ani a stat tot mai mult. Iar pe timpul stării de urgență, și chiar după, cei doi s-au mutat, practic, în orașul de pe litoral.

Contactat de CANCAN.RO, Ilie Năstase a comentat scurt informația: ”Eu despre asta nu vreau să vorbesc. Da, mașina i-am luat-o, i-am făcut-o cadou!” (NU RATA: ILIE NĂSTASE, DIN NOU TĂTIC? MĂRTURISIRI ULUITOARE, ÎN DIRECT: ”AȘ VREA SĂ FAC O FETIȚĂ, SĂ O FACEM A DOUA SIMONA HALEP”)

Aproape de divorț chiar înaintea cununiei religioase!

Ioana Năstase avea să facă o dezvăluire uluitoare despre relația cu Ilie Năstase, care a stat sub semnul întrebării chiar înainte de cununia religioasă. Nici mai mult, nici mai puțin, cei doi au fost la un pas de divorț!

„Ultima oară eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație, când nu mai există comunicare, încerci, dar, dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină.

Are mici traume. Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar, ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI ILIE NĂSTASE SE LAUDĂ CU BLANA DE VULPE FĂCUTĂ CADOU DE ”NASTY”! CÂT A COSTAT + CE ȘI-A TATUAT FOSTUL NUMĂR 1 MONDIAL ÎN TENIS)

Ilie Năstase și Ioana au fost la un pas să divorțeze, chiar înaintea cununiei religioase

El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, spunea Ioana Năstase cu puțin timp înainte de cununia civilă care, la acea oră, era ca și anulată. Ilie Năstase reușea să o întoarcă din drum pe Ioana și, astfel, ajungeau în fața preotului, la mănăstirea din Techirghiol. Cu aproape un an în urmă, cei doi se căsătoreau civil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *