Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Câți bani a cheltuit Lora cinci luni în Bali, unde a fost izolată din cauza pandemiei. “Universul nu doarme”

Cu un look de invidiat și un videoclip nou, filmat în Bali, Lora a povestit marți dimineață, la matinalul TVR 1 “Cu capu-n zori”, despre spectaculoasa vacanță prelungită pe care a avut-o anul acesta.

După mulți ani în care a renunțat la distracție în favoarea
muncii, Lora și-a programat pentru acest an o excursie de două săptămâni în
Bali.

Numai că planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, așa că artista s-a trezit… blocată în paradisiaca insulă indoneziană pentru cinci luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora în platoul matinalilor de la TVR.

Dar, pentru că Universul nu doarme, atunci când, în sfârșit, interpreta și-a făcut bagajul și a pornit spre ceea ce trebuia să fie o excursie de două săptămâni, a fost pusă la relaxare forțată, ca o compensare a tuturor vacanțelor pe care nu le-a avut.

Atunci când a fost întrebată câți bani a câștigat în Bali, artista a răspuns sincer. “Cred că în jur de 50 de mii de euro”, a venit răspunsul Lorei, care a adăugat însă că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar și în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *