Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Stilistul care “forfeca” ținutele vedetelor a devenit consilier la cea mai bogată Primărie din București. Cât câștigă acum

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie inteligentă și puternică. Ei bine, în cazul celebrei Clotilde Armand, noul primar de la Sectorul 1 din București, lucrurile ar sta un pic diferit. Pentru că „în spatele ei” s-ar afla un consilier, inteligent și celebru, mai precis cunoscutul designer și critic de modă care venea, în anii trecuți, pe canapeaua lui Dan Capatos, ca să „foarfece” ținutele vedetelor: Adrian Oianu.

Potrivit surselor noastre, Adrian Oianu ar fi un apropiat al lui Clotilde Armand de mult timp, așa că noua colaborare politică cu primarul celui mai bogat sector al Capitalei ar fi venit de la sine. Surse din anturajul lui Adrian Oianu ne-au dezvăluit că acesta este foarte mulțumit de noul lui loc de muncă, dar și de salariu, mai ales că, pentru colaborările cu Antena 1, la emisiunea de noapte prezentată de Capatos, unde el mai venea în rol de „Iulia Albu”, ca să critice ținutele vedetelor, era modic remunerat.

Cât ar câștiga noul consilier

Adrian Oianu s-a pus în slujba cetății

„Salariile nete de consilier în primărie pleacă lunar de la aproximativ 1.450 de lei şi ajung până la 3.000 lei, bani în mână. Dar există consilieri locali care pot ajunge la un venit lunar între 5.800- 6.656 lei, în funcție de atribuțiile și responsabilitățile fiecăruia”, ne-a spus o sursă din Primăria Capitalei. (VEZI AICI: CEZAR OUATU, REACȚIE VIRULENTĂ DUPĂ CE I S-A SPUS CĂ NU ȘTIE SĂ SE ÎMBRACE)

Din informațiile noastre, se pare că salariul lui Adrian Oianu, pentru funcția de consilier, este de aproximativ 3.000 de lei, lunar.

Traumele lui Clotilde Armand

Clotilde Armand a dezvăluit în cartea sa autobiografică, “Am ales România”, traumele care au marcat-o pe viață. Este vorba despre pierderea a doi copii pe care i-a avut cu Sergiu Moroianu; Ondine a decedat în somn, iar Clara, în urma unui accident înfiorător.

(Citește și: Clotilde Armand, în autoizolare după ce s-a anunțat că șeful Biroului Electoral Sector 1 ar avea coronavirus: “Sunt obosită”)

Clotilde Armand, declarații despre ziua în care a pierdut-o pe Ondine

În vârstă de 47 de ani, Clotilde Armand are patru copii cu Sergiu Moroianu: un băiat și trei fete. Din nefericire, ei au pierdut două dintre fiice: pe când era doar un bebeluș, Ondine a încetat din viață în timp ce dormea, iar fiica sa, Clara, a fost ucisă de un motociclist grăbit în timp ce era în Franța.

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1

“Când s-a născut Ondine, am înțeles ca toți bebelușii mei vor semăna între ei. Numai prin felul în care îi înfășam ca bebeluși îi vom recunoaște mai târziu în poze. Când a venit vara, am plecat la părinții mei să o botezăm pe Ondine. Eram toți fericiți, am mâncat drajeurile tradiționale, cum este obiceiul la botezuri în Franța. O săptămână mai târziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn. Se apropia de patru luni. Medicii au făcut o autopsie completă și concluzia a fost că a murit de sindromul morții subite a sugarului. A fost primul nostru șoc puternic din viață. Nici nu știam că se poate întâmpla acest lucru”, a mărturisit noul edil al Sectorului 1 în paginile volumului autobiografic “Am ales România”, relatează ziare.com.

(Nu rata: CANCAN.RO prezintă imagini în exclusivitate cu proprietăţile ei. “Franţuzoaica de la Primărie” a prins cheag în România: are 4 case fabuloase!)

Clotilde Armand, mărturisiri despre accidentul în care a murit Clara

“Preadolescența era greu de gestionat pentru noi, părinții, dorința Clarei de libertate. Voia să aibă opiniile ei și să se ducă liberă oriunde. Magazinul ei favorit la Versailles era o librărie, în care găseai și cărți, și hârtie colorată, și creioane… Clara își petrecea mult timp acolo să-și aleagă lecturile… A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18:00. Pe un imens bulevard care ține de la castel până la ieșirea din oraș spre Paris. A fost lovită de un motociclist care se grăbea.

Avea o motocicleta Mitsubishi, cea mai puternică de pe piață, așa mi-a spus politistul. Era singura traversare pe care Clara trebuia să o facă în fiecare zi. Motociclistul se grăbea spre avocatul lui pentru procesul de divorț. Avea 32 de ani și doi copii. A vrut s-o evite pe Clara când a văzut-o în fața lui pe trecerea de pietoni. O spun pentru copiii lui. Vreau să știe acest lucru. A încercat. Prea târziu. Prea repede. 100 de kilometri pe oră, la atât i-a fost estimată viteza. Au murit amândoi în fața tuturor elevilor și studenților care se găseau în jur. La doi pași de casă”, a scris Clotilde Armand în cartea apărută la editura Humanitas.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *