Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pe stradă, “Vulpoiul” Costi Ioniță își poartă masca “la derută”

Sub masca ”Vulpoiului”, Costi Ioniță a făcut spectacol pe scena de la ”Masked Singer”. A fost însă ultimul în preferințele votanților, iar în semifinală s-a văzut nevoit să-și dezvăluie identitatea. Cu toate că a fost unul dintre personajele apreciate din show-ul de la PRO TV, atunci când a ajuns pe stradă, artistul și-a purtat masca – cea de protecție de această dată – „la derută”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.  

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Costi Ioniță, pe o stradă din apropierea Podului Basarab, în proximitatea locuinței lui. Îmbrăcat sport și într-o formă de invidiat, artistul care a făcut show în ”pielea” ”Vulpoiului” de la Masked Singer a ieșit din casă doar pentru a achita niște facturi.

Din câte se pare, după participarea în mega-show-ul de la PRO TV, Costi Ioniță nu prea mai suportă măștile. Acest lucru se observa extrem de clar și în imaginile prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.RO.

“Vulpoiul” Costi Ioniță își poartă masca “la derută”, pe stradă

Atunci când este pe stradă, unde masca e obligatorie, Costi Ioniță poartă accesoriul – indispensabil în vremuri de pandemie –  mai mult „la derută”. Mai exact, în loc ca masca să îi acopere gura și nasul, așa cum este indicat, artistul a ales să o poarte aproape sub bărbie. Ca și când ar fi lăsat-o la îndemână, să o tragă rapid în poziția corectă, în caz că apare vreun control. (CITEȘTE ȘI: REUNIRE ISTORICĂ ÎN LUMEA MANELELOR. DE CE A RELUAT COSTI IONIȚĂ LEGĂTURA CU ADI MINUNE)

Costi Ioniță poartă masca ”la derută”

A fost impecabil pe scena ”Masked Singer”

În etapa semifinalei au rămas doar cinci personaje, și vineri seară, pe 23 octombrie, au luptat pentru râvnitul loc în marea finală a show-ului ”Masked Singer” România. Dintre cei cinci, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul au mers mai departe, în timp ce Vulpoiul a fost personajul care s-a demascat.

Printre informațiile pe care le știam despre Vulpoi se număra faptul că nu mai este persoana pe care publicul o știa. A fentat ispitele și a ales calea spiritualității. A învățat cumpătarea și a descoperit echilibrul. Yoga a devenit un stil de viață și de abia acum se simte împlinit. A fost mereu un tip empatic, gata să dea o mână de ajutor celor aflați la greu. A fost deschizător de drumuri și nimeni nu poate contesta asta. După acest „ajutor” pe care personajul l-a oferit celor patru detectivi, Vulpoiul a urcat pe scenă și a interpretat „Loco Contigo”. (NU RATA: CA UN MANELIST! CUM A APĂRUT ÎMBRĂCAT COSTI IONIȚĂ ÎN VAMA VECHE. FOTO)

„Vulpoiul” Costi Ioniță i-a dus pe detectivi de nas

Datorită interpretării, INNA s-a gândit că în spatele măștii ar putea fi Mihai Trăistariu. Horia Brenciu i-a luat în calcul pe Mihail și Liviu Teodorescu. Codin a mizat pe Cezar Ouatu, iar Ana Morodan l-a menționat pe Randi. Ei bine, niciun detectiv nu a ghicit corect personalitatea de sub mască. „Vulpoiul” Costi Ioniță i-a dus pe toți de nas.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *