Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

L-am regăsit pe “fratele” lui Gigi Becali. Cum l-am filmat alături de soție, într-o apariție rară

Costel Bucur a devenit, peste noapte, ”fratele” lui Gigi Becali! Așa l-au văzut oamenii din fotbal atunci când milionarul în euro a ajuns patronul clubului Gloria Buzău. La peste zece ani de atunci, Bucur nu mai are nicio treabă cu sportul-rege. Milionar a rămas, doar că afacerile sale nu au legătură cu sportul. Și, mai important decât orice, pare că e îndrăgostit ca-n prima tinerețe de soția lui. CANCAN.RO a obținut imagini de ultimă oră cu afaceristul și „jumătatea” sa și vi le prezintă, în exclusivitate.

A fost tragi-comedie în acea zi de noiembrie a anului 2007, când Steaua nu-și făcea probleme la Buzău, unde urma să joace cu Gloria, considerată, la vremea respectivă, echipa-satelit. Doar că un anume Romeo Bunică, jucător aflat la final de carieră, lovea năpraznic din lovitură liberă și egala scorul, 1-1, în ultimele două minute. Iar Steaua nu a mai reușit să înscrie. În final de campionat, cele două puncte pierdute au însemnat un mare titlu care s-a dus nu în Ghencea, cum ar fi curs calculele, ci în Gruia, la CFR Cluj. Este un scurt istoric al relației dintre Gigi Becali și Constantin Bucur, devenit în acea perioadă ”fratele” lui.

Costel Bucur a venit la restaurantul Biutiful, din Herăstrău, alături de soția lui

Și-a scos soția la restaurant în Herăstrău

Anii s-au scurs cât ai clipi, Steaua lui Gigi a devenit FCSB, Gloria lui Costel Bucur nu mai stă în fotbal, ci doar în afaceri cu CET-uri, de unde câștigă foarte bine. Ba chiar ar vrea să-și întindă domeniul de energie termică Vest Energo, doar că i s-ar închide unele uși prin Capitală. Cel puțin de asta se plânge ”fratele” lui Gigi Becali, căruia nu-i merge, însă, deloc rău în căsnicie!

Ba chiar e perfect, ca-n tinerețe. În imaginile pe care vi le prezentăm, în exclusivitate, se vede cum afaceristul de milioane de euro a luat-o tandru de mână pe soția lui și a condus-o, pe alee, pe sub coroanele copacilor, către restaurantul Biutiful din Herăstrău. Precauți în fața coronavirusului și respectând cu strictețe sfaturile specialiștilor, cei doi, cu măștile trase bine pe gură și pe nas, au pășit pragul locației unde milionarul se ocupase, în prealabil, de rezervare. S-au făcut comozi, apoi au aruncat un ochi pe meniu. Au mâncat în aer liber, pe malul apei, profitând de una dintre ultimele zile de relativă căldură din acest an. (NU RATA: CE ȚEAPĂ I-A PREGĂTIT GIGI BECALI LUI COSTEL BUCUR)

Cum a devenit Costel Bucur ”fratele” lui Gigi Becali, iar golul lui Bunică era să le rupă relația de prietenie

Constantin Bucur, om de afaceri, a devenit patronul clubului de fotbal Gloria, doar că multe voci au susținut că Gigi Becali ar fi controlat, de fapt, totul. Ioan Viorel, fost jucător la ambele echipe, avea să spună, peste ani, cum a ajuns Constantin Bucur în ”Crâng”. „O spun în premieră, că a trecut mult timp de atunci, eu am fost cel care l-a adus. Mi-am făcut rău singur, pe româneşte. Buzăul, la vremea aia, nu avea bani să joace în Liga 1, datorii de 17 miliarde la stat. Şi atunci am fost sunat de la Bucureşti. Cum el (n. red. Gigi Becali) nu putea să fie implicat la două echipe, s-a găsit soluţia cu acest Constantin Bucur. Eu chiar mă gândeam cum să facem şi cum o să facem. Lui Gigi Becali îi plăcea publicul de aici”, a dezvăluit cel poreclit Vioară.

Costel Bucur a venit la restaurantul Biutiful, din Herăstrău, alături de soția lui, pe care a ținut-o de mână până la intrare

Avea să vină însă acel moment antologic pentru microbiști! Echipa lui Costel Bucur îi punea bețe în roate celei a lui Gigi Becali, omul cu banii, zice-se, și-ntr-o parte, și-n cealaltă. Steaua, antrenată atunci de Marius Lăcătuș, a deschis scorul, iar, la cum decurgea jocul, trei puncte erau ca și „rezolvate”. Doar că a intrat Bunică, a venit acea lovitură liberă de la marginea careului și apoi acel șut spectaculos, sub bară: 1-1! Așa s-a terminat meciul, iar Steaua a pierdut două puncte mari care au atârnat decisiv la finalul campionatului. (NU RATA: CUM S-A RAZBUNAT GIGI BECALI PE GLORIA BUZAU)

Gigi Becali s-ar fi supărat teribil, chiar dacă pe la televizor a părut că ia totul în glumă. S-a spus atunci că l-ar fi sunat pe Costel Bucur și i-ar fi cerut să scape de Bunică, nimeni altul decât ”călăul” trupei care atunci încă juca în Ghencea. Afaceristul s-ar fi conformat, iar în primăvară, Romică Bunică a fost ”orientat” către Olimpia Rm. Sărat, o echipă ce evolua în al treilea eșalon.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *