Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Câți ani avea Andreea Bălan, când a devenit femeie. Cu ce bărbat și-a pierdut inocența: nu este nici Keo, nici George Burcea!

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a stârnit numeroase controverse cu privire la viața ei amoroasă. Artista a ținut prima pagină a tabloidelor în momentul în care s-a aflat la ce vârstă și-a pierdut aceasta virginitatea.

Andreea Bălan a vorbit, acum ceva timp, despre iubirile pe care le-a întâlnit, de-a lungul vieții. Despre primul bărbat din viața ei, artista nu a făcut prea multe precizări, însă, la un moment dat, a recunoscut că…nu mai este virgină.

Inițial, despre Andreea Bălan s-a crezut că s-a crezut și-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani, atunci când a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei “Moşule ce tânăr eşti”. Ulterior, artista a oferit lămuriri cu privire la acest subiect incomod.

”Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, a declarat Andreea Bălan la un moment dat.

Andreea Bălan și-a pierdut virginitatea cu Teo Păcurar?

Anii au trecut, iar mai târziu, în 2004, artista l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, lucru ce a alimentat zvonurile potrivit cărora și-ar fi pierdut virginitatea cu acesta.

La un moment dat, Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut dezvăluiri interesante despre viața ei intimă. Artista a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *