Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Măruță și-a scos copiii “la aventură”, fără mască

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la PRO TV a fost prins pe picior greșit. În plină pandemie de coronavirus, Cătălin Măruță pare că ar face excepție de la regulă și ar evita să poarte masca de protecție. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Regulile sunt uneori făcute pentru a fi încălcate sau cel puțin asta arată una dintre cele mai apreciate vedete de la PRO TV.  Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe simpaticul prezentator Cătălin Măruță în timp ce ieșea împreună cu fetița și cu băiețelul lui dintr-un cunoscut parc de distracții din apropierea Capitalei, Edenland. Din câte se observă, vedeta PRO TV nu ține atât de strict la regulile impuse de autorități și nu poartă masca de protecție atunci când se află în anumite locuri publice, destul de aglomerate.

Mai mult decât atât, simpaticul prezentator de la PRO TV și-a lăsat copiii să-i urmeze exemplul. Atât fetița, cât și băiatul vedetei de la PRO TV, la fel ca și tatăl lor, n-au avut ”la purtător” accesoriul atât de necesar în vremurile de pandemie. Cei trei se pare că au uitat de purtarea măștii de protecție și s-au relaxat fără să țină cont de regulile și sfaturile autorităților cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A RĂBUFNIT LA ADRESA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ CÂND A ÎNTREBAT-O DESPRE BĂTAIA PRIMITĂ DE LA ALEX BODI)

Cătălin Măruță a “relaxat” regulile de pandemie

Cătălin Măruță și Andra, la un pas să fie prinși în dormitor

Andra și Cătălin Măruță nu se feresc niciodată să povestească cele mai haioase întâmplări din viața lor. Întrebat, la un moment dat, dacă au fost prinși de copii în dormitor, Cătălin Măruță a mărturisit că un episod de acest gen a fost la un pas să se întâmple, numai că el și Andra au avut suficient timp să se îmbrace.

„Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit acum ceva timp în emisiunea de “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM. (NU RATA: ANDRA S-A FILMAT FĂRĂ FILTRE, COMPLET NEMACHIATĂ. CĂTĂLIN MĂRUȚĂ I-A DAT PROVOCAREA ÎN FAȚA TUTUROR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *