Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte Pastramă, jignită de soțul ei. Totul a pornit de la căsnicia brunetei cu Ilie Năstase. „Nu am stat cu el pentru bani. Nu e normal să spui asta”

Brigitte și Florin Pastramă au o relație de aproape doi ani. S-au căsătorit, după ce s-au îndrăgostit la Ferma, iar acum își doresc un copil împreună. Din păcate, în relația lor de cuplu, lucrurile nu sunt chiar roz. Cei doi se jignesc, fără să le pese de cei din jur. Așa s-a întâmplt și în cadrul reality-show-ului, pe care aceștia îl au la Antena Stars.

La un moment dat, Florin Pastramă a acuzat-o că s-a căsătorit cu fostul tenismen, Ilie Năstase, pentru bani. Brigitte nu a mai suportat să audă jignirile soțului și a început să plângă.

„A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am razbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el.

Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut.

Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fașa lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi.

Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, a povestit Brigitte Pastramă cu lacrimi în ochi, potrivit Wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *