Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Drăgușanu, pe urmele Oanei Zăvoranu. Vedeta le face praf pe divele din showbiz: ”Niște mocangiste”

Bianca Drăgușanu le face praf pe divele din showbiz! Vedeta e foc și pară după ce a auzit o poveste despre niște dive din showbiz-ul românesc.

Luni, Bianca Drăgușanu a mers la salon pentru a-și face manichiura. Însoțită de fetița ei, dar și de fetița lui Alex Bodi, vedeta s-a ațezat pe scaun și după câteva minute le-a transmis fanilor un mesaj.

Bianca este foc și pară după ce a auzit o poveste la salon! Fără să dea vreun nume, blondina a vorbit despre niște dive din showbiz care s-au provocat una pe cealaltă să-și dea unghiile cu gel jos.

”Aici, la salon, se bârfește, se povestește și am auzit o poveste despre niște mocangiste, care săptămâna trecută și-au dat tag între ele și s-au provocat să-și dea gelul jos de pe unghii. Păi, părerea mea este următoarea: ce se întâmplă, fetelor? Nu vă mai fac saloanele unghii moca? Vreți să arătați ca niște coropișnițe? E ”grele” așa. Nu se face pe gratis și noi nu suntem cu moca”, a spus Bianca Drăgușanu pe Insta Story.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Carmen de la Sălciua

Bianca Drăgușanu a lansat un atac fără precedent și la adresa lui Carmen de la Sălciua, după ce artista a făcut un gest umanitar pentru Alexandra Bodi. Vedeta consideră că atunci când faci o faptă bună, nu trebuie să știe toată lumea.

În opinia Biancăi, Carmen de la Sălciua ar fi recurs la acest gest doar pentru like-uri și a criticat-o pe cântăreață pentru că s-a pozat cu femeia amărâtă. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ DE NOILE RESTRICȚII IMPUSE. VEDETA NU CREDE ÎN EXISTENȚA VIRUSULUI SARS-COV-2 „IDIOȚII ĂȘTIA AU ÎNCHIS GRĂDINIȚELE ȘI ȘCOLILE CU VIRUSUL LOR INVENTAT”)

”Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a spus Bianca pe Instagram.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *