Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată de când s-a întors acasă. “În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine…”

Andreea Mantea este fericită și împlinită la acest moment. A revenit din Turcia, după ce a renunțat la „Puterea dragostei” și a precizat că nu mai are de gând să plece departe de fiul său și de cei dragi. Vrea să rămână acasă.

„Acasă este un loc magic pentru mine, este greu să definesc în cuvinte și să cuprind în chiar și câteva pagini cuvântul acasă. Este ca și cum aș încerca să dau o definiție a fericirii.

Acasă poate fi o stare anume, un amalgam de sentimente, este locul care înseamnă tot pentru mine. Înseamnă liniște sufletească, este locul acela unde mă regăsesc”, a spus Andreea Mantea pentru Libertatea pentru femei.

Andreea Mantea a decis să rupă tăcerea privind relația cu iubitul alături de care și-a refăcut viața. A vorbit despre elementele care fac o relație să funcționeze.

„În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine consider că are la bază trei ingrediente fără de care nu ar putea exista: încrederea, respectul și iubirea necondiționată.

Toate acestea venind de la ambii parteneri, desigur”, a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *