Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Analia Selis a divorțat de violoncelistul Răzvan Suma. Primele declarații făcute de artistă. “Viața merge înainte”

Analia Selis a divorțat de soțul ei. Artista a făcut anunțul  pe rețelele de socializare, unde a precizat că nu mai există cale de împăcare. Cei doi au împreună doi copii, iar de-a lungul timpului au avut o căsnicie discretă.

“La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect.

Ca să evit întrebări despre o «posibilă împăcare», aș vrea să vă spun că în ceea ce mă privește nu există drumul înapoi.

Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă, alături de Noa și Tiago”, a scris Analia Selis pe pagina sa de Facebook.

“La toți cei care trec printr-o despărțire aș vrea să vă spun că timpul trece și cu siguranță viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Simt nevoie să precizez ăa nu m-am gândit nicio clipă să plec din România, nici înainte, nici atunci când m-am despărțit și nici acum.

România este o țară care mi-a dăruit și îmi dăruiește în continuare foarte mult, așa că anul aceasta, pe 1 decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, a mai adăugat artista pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *