Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Udrea îl “antrenează” ca în “Legiunea străină” pe fostul manechin. Nici lemnele nu îi „rezistă” lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea îl “antrenează” mai ceva ca în “Legiunea străină” pe partenerul ei de viață. Cum viața la țară are și avantaje, Adrian Alexandrov trage din greu la tăiatul lemnelor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu „antrenamentele” fostului manechin.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini savuroase, în prim-planul cărora se află iubitul Elenei Udrea.

Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni lasă impresia că își dorește ca iubitul să fie mereu în cea mai bună formă. Așa că nu ezită să-l „antreneze” mai ceva ca-n ”Legiunea străină”. Zilele trecute, Adrian Alexandrov a avut parte de o sesiune de antrenament extrem de dificlă, dar pe care a trecut-o cu brio. Fostul manechin și-a mărit masa musculară cu ajutorul toporului.

Așa se menține în formă iubitul Elenei Udrea

Iubitul Elenei Udrea nu s-a ferit de „munca de jos”, iar tăiatul lemnelor s-a dovedit, de fapt, un antrenament intens în vremuri de pandemie. Cum mersul la sală, în actualele condiții, este puțin cam dificil, se pare că Adrian Alexandrov a găsit o soluție alternativă. Sub privirea iubitei, care se pare că a fost și cea care a filmat momentul inedit, dar și a fiicei, Adrian Alexandrov a oferit o adevărată lecție de forță și îndemânare.

După cum se poate observa în imaginile prezentate de CANCAN.RO niciun buștean nu i-a ”rezistat” lui Adrian Alexandrov. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA A FĂCUT BALOANE ÎN PARC PENTRU FETIȚA EI. SOȚUL S-A OCUPAT DE POZE, IAR BUNICA A CĂRAT “PROVIZIILE” ÎNTR-UN RUCSAC ROZ)

Adria Alexandrov, în plină acțiune

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani

Elena Udrea a devenit mamă în septembrie 2018, la 44 de ani. Fostul consilier prezidențial a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Eva Maria. Elena Udrea a urmat un tratament la o clinică de fertilizare, iar sarcina nu a fost lipsită de probleme.

Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni transmitea din Costa Rica, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, că a pierdut unul dintre gemeni la doar câteva săptămâni după ce a aflat că va deveni mămică. (NU RATA: DE CE NU ȘI-A CUNOSCUT ELENA UDREA PÂNĂ ACUM SOACRA)

”Am fost luați prin surprindere când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea pentru VIVA!, în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

A cerut azil în Costa Rica, apoi s-a întors în România

La scurt timp însă după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Elena Udrea a fost arestată de autoritățile din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie 2018 de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, ele a au fost arestate preventiv pentru două luni. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA A CONVOCAT ”CELULA DE CRIZĂ” LA SHOPPING!)

Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate chiar în Ajunul Crăciunului. Apoi, fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni s-a întors în România.

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, scria Elena Udrea pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *