Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Pirui a dat cărțile pe față! Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit care a fost motivul despărțirii de Marius. „Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg”

Andreea Pirui și Marius, foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei” și-au spus adio. Relația celor doi a ajuns la final, iar despărțirea este definitivă. Andreea a dezvăluit care au fost motivele pentru care au decis că este mai bine să pună punct.

După anunțul făcut de Marius, Andreea Pirui a ales să vorbească și ea despre cele întâmplate. Se pare că ceea ce a pus capac relației a fost faptul că tânărul este destul de rece și nu a știut să fie alături de iubita lui într-u moment critic. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA PIRUI ȘI MARIUS DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI-AU SPUS ADIO! CEI DOI FOȘTI CONCURENȚI S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV. „NU MAI ESTE CALE DE ÎNTOARCERE”)

 „Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a făcut atât pe umăr (n.r. – a mângâiat-o pe umăr). Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg. Și eu sunt de vină, am părțile mele rele și nu vreau să îl vorbesc pe el de rău. Pur și simplu asta s-a întâmplat între noi. Bineînțeles că și el are multe lucruri de spus despre mine. Adevărul e la mijloc.”, a declarat Andreea Pirui, potrivit WOWbiz.ro

Andreea Pirui, detalii despre despărțire

Andreea Pirui a mai declarat că modul rece al lui Marius de a se comporta nu se potrivește cu firea ei caldă, iar acest lucru a condus ușor spere despărțire. ( VEZI ȘI: ANDREEA PIRUI ȘI MARIUS, DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, BOLNAVI DE COVID-19! ANUNȚUL FĂCUT DE BLONDINĂ)

„Nu a fost o ceartă mare între noi, pur și simplu i-am spus niște chestii care m-au deranjat. Nu ne mai înțelegem. Ideile noastre nu mai coincid și mie îmi plac oamenii calzi, el era mai rece, mai distant. Eu pur și simplu aleg un altfel de om, vreau să fie un om mai cald lângă mine, un om care să mă aprecieze mai mult.

 Așa e felul lui și o să își găsească una care să accepte sau care să îl placă așa. Marți eram puțin supărați, vineri am venit eu la București și vineri ne-am și despărțit. Am venit că aveam ceva treabă, dar am venit și pentru el. În ziua când am ajuns s-a terminat, seara”, a mai dezvăluit Andreea Pirui.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *