Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 30 sexy-vedete în ipostaze super-provocatoare pe stradă. Pe ce locuri “se bat” Lidia Buble, Daniela Crudu, Delia ori Claudia Pavel

Oglindă, oglinjoară… cine-i cea mai provocatoare vedetă din țară? Ei bine, avem răspunsul! CANCAN.RO vă prezintă topul vedetelor care s-au afișat în ipostaze super-sexy pe străzile din Capitală. Atenție, imagini interzise persoanelor sub 18 ani sau care au afecțiuni cardiace.

Sexy-vedetele și-au expus formele de invidiat pe străzile din Capitală, iar ochiul vigilent al paparazzilor CANCAN.RO a surprins imagini răvășitoare.

Chiar dacă nu a fost o vară în adevăratul sens al cuvântului din cauza pandemiei de coronavirus, vedetele noastre au avut apariții incendiare. Fie că au dat o fugă la salonul de înfrumusețare, la cumpărături ori au rezolvat anumite treburi importante, ”zânele” din showbiz au ieșit din casă… ca scoase din cutie! (CITEȘTE ȘI: “RĂVĂȘITOARELE” AU PRINS ULTIMUL BRONZ ÎN CELE MAI “TARI” POZIȚII. TOP 30 SEXY-VEDETE LA MARE 2020. CE LOCURI OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, MĂDĂLINA GHENEA, EMILY BURGHELEA ORI DANIELA CRUDU)

Vedetele noastre adoră aparițiile sexy și fac ravagii pe străzi. Însă… de multe ori, ținutele alese le mai joacă și feste, spre deliciul publicului dornic de frumos. Fustițe scurte, picioare lungi, bust generos, abdomen lucrat la sală și posterior bombat… toate aceste ”elemente esențiale” au încântat privirile trecătorilor.

Ramona Olaru, una dintre aparițiile „fierbinți”

Ramona, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și Cuza, de la ”Noaptea Târziu”, s-au despărțit, s-au împăcat, apoi iar s-au despărțit și iar s-au împăcat…  Doar că, acum, o nouă ruptură pare să fie definitivă. Însă, în ciuda oricăror discuții, blondina nu a renunțat niciodată la aparițiile sexy. (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CĂRORA LE-A “EVADAT” BUSTUL DIN COSTUMUL DE BAIE. GINA PISTOL, IULIANA LUCIU ȘI ALINA PUȘCAȘ SUNT DOAR TREI NUME SONORE DIN CLASAMENT)

Într-o după-amiază călduroasă, asistenta TV a optat pentru o rochiță albă, scurtă, care însă i-a jucat feste. Ramona Olaru a lăsat se vadă mai mult decât trebuia, însă privitorilor le-a fost tăiată răsuflarea. Ce-i drept, la așa priveliște… și morții se ridică din sicriu!

Ramona Olaru, apariție fierbinte în Capitală

Iar din topul incendiar nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Emily Burghelea, Lidia Buble ori Delia. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe cele mai sexy vedete în ipostazele cele mai provocatoare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *