Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Povestea emoționantă a unui băiețel care mergea zilnic la școală, pentru că nu avea internet acasă

Jonathan Endecott din Roswell, New Mexico, a găsit o metodă inedită de a participa la cursuri, chiar dacă nu avea internet acasă. Povestea lui înduioșătoare a făcut înconjurul lumii.

Băiețelul provine dintr-o familie modestă. Din cauza pandemiei de coronavirus, mama lui și-a pierdut slujba și a fost nevoită să facă față cheltuielilor, economisind banii la sânge. Bineînțeles, internetul a fost tăiat pentru că nu era o prioritate.

Motiv pentru care, Jonathan a găsit o soluție pentru a putea participa la cursurile online. Şi-a pus laptop-ul în rucsac şi s-a dus la şcoală, găsindu-şi un loc lângă clădire, unde se putea conecta la semnalul WiFi al instituţiei. Zilnic, el stătea lângă zidul școlii de la ora 8 până la 14.

Emoționată de povestea micuțului, o profesoară a distribuit fotografia cu Jonathan, iar în scurt timp un om cu inimă mare s-a oferit să-i plătească mamei băiețelului sârguincios internetul pentru un an de zile.

Acum, Jonathan este în culmea fericirii pentru că poate participa la cursurile online de acasă, la fel ca majoritatea colegilor săi.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *